Trainor AS
Norges største opplæringsbedrift innen elsikkerhet
   

       
Innlogging
Brukernavn:
Passord:
Få en oversikt over de kurs som er tildelt deg
Kjøp kurs til deg selv eller andre
Les mer og kontakt oss

God påske

Vårt hovedkontor i Tønsberg holder stengt 2. – 6. april.
Vi er å treffe igjen 7. april.

Vi ønsker alle en riktig god påske.

Les mer...

Meld deg på IECEx CoPC-konferansen

NEK inviterer til en konferanse som tar for seg IECEx sitt program for kompetansesertifisering av personell. IECEx CoPC (Certificate of Personnel Competence Scheme) er verdens første internasjonale ordning for sertifisering av personell innen eksplosjonsfarlige områder. Ordningen gir bedrifter et uavhengig bevis på at en person som innehar et IECEx kompetansesertifikat har kunnskap og ferdigheter til å utføre arbeider i.h.t. internasjonale Ex-standarder.

Les mer...

IECEx CoPC sertifisering av personell - forberedende kurs

Trainor tilbyr som første aktør i Skandinavia forberedende kurs for personell som ønsker å bli IECEx CoPC sertifisert. IECEx CoPC er eneste internasjonale system for kompetanse-sertifisering av personell knyttet til design, installasjon, drift og inspeksjon i Ex-områder. Som med alle IECEx-sertifikater er sertifiseringen gyldig på tvers av landegrenser. Trainor vil i samarbeid med autorisert organ (CB) tilrettelegge for avholdelse av eksamen.

Les mer...

Høyspenningskurs for maskinoffiserer (STCW 2010)

Kurset er godkjent av Sjøfartsdirektoratet i henhold til Forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk av 22. desember 2011 nr. 1523. Gjennomført og bestått kurs gir maskinoffiserer nødvendig oppgradering
i henhold til: Forskriftens vedlegg IV, STCW tabell A-III/1, A-III/2 – Oppgradering for maskinoffiserer vedr. elektriske og elektroniske anlegg og kontrollinstallasjoner.

Les mer...

   
  Trainor AS, Prestegaten 3-5, 3101 Tønsberg, Telefon +47 33 37 89 00, Telefaks +47 33 37 89 01