Trainor AS
Norges største opplæringsbedrift innen elsikkerhet
   

       
Innlogging
Brukernavn:
Passord:
Få en oversikt over de kurs som er tildelt deg
Kjøp kurs til deg selv eller andre
Les mer og kontakt oss

IECEx CoPC sertifisering av personell - forberedende kurs

Trainor tilbyr som første aktør i Skandinavia forberedende kurs for personell som ønsker å bli IECEx CoPC sertifisert. IECEx CoPC er eneste internasjonale system for kompetanse-sertifisering av personell knyttet til design, installasjon, drift og inspeksjon i Ex-områder. Som med alle IECEx-sertifikater er sertifiseringen gyldig på tvers av landegrenser. Trainor vil i samarbeid med autorisert organ (CB) tilrettelegge for avholdelse av eksamen.

Les mer...

Høyspenningskurs for maskinoffiserer (STCW 2010)

Kurset er godkjent av Sjøfartsdirektoratet i henhold til Forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk av 22. desember 2011 nr. 1523. Gjennomført og bestått kurs gir maskinoffiserer nødvendig oppgradering
i henhold til: Forskriftens vedlegg IV, STCW tabell A-III/1, A-III/2 – Oppgradering for maskinoffiserer vedr. elektriske og elektroniske anlegg og kontrollinstallasjoner.

Les mer...

Installatørprøven – forberedende kurs

For personell som skal avlegge installatørprøven (elektroinstallatør) tilbyr Trainor forberedende kurs over fire dager, med oppgaver og tett oppfølging fra instruktør. Kurset er også godt egnet for ingeniører, installatører, teknikere og andre som ønsker å få en faglig oppdatering.

Les mer...

   
  Trainor AS, Prestegaten 3-5, 3101 Tønsberg, Telefon +47 33 37 89 00, Telefaks +47 33 37 89 01