Trainor AS
Norges største opplæringsbedrift innen elsikkerhet
   

       
Innlogging
Brukernavn:
Passord:
Få en oversikt over de kurs som er tildelt deg
Kjøp kurs til deg selv eller andre
Les mer og kontakt oss

Åpningstider i sommer

Frem til 15. august treffer du oss mellom kl. 08.00 – 15.30,
mandag til fredag.

Vi ønsker alle en riktig god sommer.

Les mer...

Installatørprøven – forberedende kurs

For personell som skal avlegge installatørprøven (elektroinstallatør) tilbyr Trainor forberedende kurs over fire dager, med oppgaver og tett oppfølging fra instruktør. Kurset er også godt egnet for ingeniører, installatører, teknikere og andre som ønsker å få en faglig oppdatering.

Les mer...

Høyspenningskurs for maskinoffiserer (STCW 2010)

Kurset er godkjent av Sjøfartsdirektoratet i henhold til Forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk av 22. desember 2011 nr. 1523. Gjennomført og bestått kurs gir maskinoffiserer nødvendig oppgradering
i henhold til: Forskriftens vedlegg IV, STCW tabell A-III/1, A-III/2 – Oppgradering for maskinoffiserer vedr. elektriske og elektroniske anlegg og kontrollinstallasjoner.

Les mer...

Er du vår nye kollega?

Vil du være del av et ledende fagmiljø? Trainor er i vekst og søker deg som er nysgjerrig, engasjert, lærevillig og arbeids-lysten. Vi lover god stemning med dyktige kollegaer, faglige utfordringer, høy trivsel og konkurransedyktige betingelser
i hjertet av Tønsberg!

Les mer...

Vi søker instruktører til vårt Stavangerkontor

– Det er på tide å bygge opp et solid fagmiljø også på vestlandet, sier avdelingsleder og mangeårig Trainorinstruktør Tommy Lundekvam. Han leder Trainors Stavangeravdeling i lokalene på IPark. Vil du være med på vinnerlaget?

Les mer...

   
  Trainor AS, Prestegaten 3-5, 3101 Tønsberg, Telefon +47 33 37 89 00, Telefaks +47 33 37 89 01