ResertifiseringResertifisering

Dette er en arkivert forumtråd. Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.

Resertifisering

Rolf
Rolf
På grunn av "for stor" effekt på heater, så har denne blitt ombygd for å redusere effekten. Heateren står i en gasstrøm, og gjennomstrømmingen er mye lavere en designkriteriene. Dette medfører at heateren får for høy overflatetemp, og faller ut. Orginalt var heateren på 80kW, 440V, 3-fas. Nå er heateren omkoblet til en-fas, og yter nå ca. 22kW. Omkoblingene har blitt gjort inne på heaterens elementstaver. Merkeskilt blir da feil. Må merkeskilt byttes? Må heateren resertifiseres?

Re: Resertifisering

Forumleder
Forumleder
I utgangspunktet må denne heateren resertifiseres da den er endret ihht orginalt merkeskilt. Det som bør sjekkes er sertifikatet til denne heateren, det kan hende at den også er sertifisert for å kunne benyttes for en- fas. Hvis dette ikke er definert i sertifikatet, må denne resertifiseres, selv om den yter mindre effekt.
Nå kan du ta mange av våre klasseromskurs som webinar på nett.
Interaktivt og med instruktør.

Trainor AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor