Norsk Engelsk Svenska Polsk

Merking av tavlerMerking av tavler

Merking av tavler

Nick
Nick

Har det noen betydning om tavle er merket med sakkyndig betjening eller adgang kun instruert personell? Forskjellen på disse evt?

Re: Merking av tavler

pål
pål

sakkyndig personell/betjening refererer til faglært elektropersonell.

instruert personell kan være eksempelvis vaktmestere som skal betjene sikringer. Dette forutsetter da at den som skal betjene sikringene skal ha gyldig FSE-kurs.

om du skal merke med sakkyndig betjening eller instruert personell er da avhengig av hvem som skal ha adgang til tavlen.

Re: Merking av tavler

Re: Merking av tavler

Mest aktuell merking er "Adgang kun for sakkyndige og instruerte", eller alternativt "Adgang kun for sakkyndige". Hvor da sistnevnte omfatter tavler hvor instruerte ikke har adgang, eller om det ikke er aktuelt med instruerte i virksomheten. 

Trainor Elsikkerhet AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

FSE Lavspenning (E-læring)

Har du tatt ditt årlige FSE-kurs? Opplæringen er lovpålagt og øker sikkerheten for deg som jobber med elektriske anlegg.

Les mer

Varme arbeider - sertifisering (E-læring)

Du som driver med sveising, skjæring, sliping, bruk av varmluftsverktøy eller annen bruk av åpen ild trenger sertifikat i varme arbeider. Kurset får du hos oss.For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse

Les mer

Elektroinstallatørprøven - forberedende kurs (Klasserom)

Skal du ta elektroinstallatørprøven? På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!

Les mer

Elektrotermografi - NEK 405-1 (Klasserom)

Grunnleggende kunnskap om bruk av infrarøde kameraer uansett bruksområde. Deltakere kan gå opp til sertifiseringseksamen siste kursdag.

Les mer

Elkontroll næring - NEK 405-3 (Klasserom)

Elkontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.

Les mer

NEK 400:2018 (Klasserom)

Bli kjent med NEK 400 og bli i stand til å bruke normen i ditt daglige arbeid med hensyn til installasjon og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg.

Les mer
Trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor