Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Ventilasjon systemet fungerer ikke og er ikke tilkoblet av elektriker. Hva gjør jeg?

Ventilasjon systemet fungerer ikke og er ikke tilkoblet av elektriker. Hva gjør jeg?

Nikolai kirkhaug
Nikolai kirkhaug

Det er snakk om en helt ny installasjon, hvor ventilasjon systemet ikke fungerer og var koblet feil. Har sendt Mail til elektrikeren og spurt om de hadde koblet til dette, uten å få et svar sendte de en mann for å fikse problemet. Han ordnet feilkoblingene og prøvde å få det til å fungere uten hell og måtte kontakte produsenten. Dette er ca en mnd siden. Hva gjør jeg? Er det ikke utført sluttkontroll? Her er det ugler i mosen, hva mer er gjort av ufaglærte her? Kan jeg be om dokumentasjon når jeg bare leier ? Finnes ingen dokumentasjon utenom kursfortegnelse i skapet

takk for svar

mvh Nikolai Kirkhaug.

Re: Ventilasjon systemet fungerer ikke og er ik...

Re: Ventilasjon systemet fungerer ikke og er ik...

Hei Nikolai.
Dette forumet er helt åpent, med de fordeler og ulemper dette medfører. Som forumleder sikrer jeg kvalitet/seriøsitet, men trenger fri som alle andre :-). Nå har det vært langhelg, og "musene har danset mens katten var borte" :-).

Ikke alle som skriver innlegg har en god tone i det de bidrar med, noe du fikk oppleve her.
Jeg har valgt å fjerne alle innlegg, da det meste ikke var bra. Imidlertid var det også korrekte svar på hva du må forholde deg til, og det er følgende: Som leietaker må du forholde deg til utleier.

Trainor Elsikkerhet AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

FSE Lavspenning (E-læring)

Har du tatt ditt årlige FSE-kurs? Opplæringen er lovpålagt og øker sikkerheten for deg som jobber med elektriske anlegg.

Les mer

Varme arbeider - sertifisering (E-læring)

Du som driver med sveising, skjæring, sliping, bruk av varmluftsverktøy eller annen bruk av åpen ild trenger sertifikat i varme arbeider. Kurset får du hos oss.For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse

Les mer

Elektroinstallatørprøven - forberedende kurs (Klasserom)

Skal du ta elektroinstallatørprøven? På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!

Les mer

Elektrotermografi - NEK 405-1 (Klasserom)

Grunnleggende kunnskap om bruk av infrarøde kameraer uansett bruksområde. Deltakere kan gå opp til sertifiseringseksamen siste kursdag.

Les mer

Elkontroll næring - NEK 405-3 (Klasserom)

Elkontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.

Les mer

NEK 400:2018 (Klasserom)

Bli kjent med NEK 400 og bli i stand til å bruke normen i ditt daglige arbeid med hensyn til installasjon og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg.

Les mer
nor