Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

tabt varmearbeiderkort

Dette er en arkivert forumtråd. Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.

tabt varmearbeiderkort

karina vørts
karina vørts

Hei
Vi har en medarbejder der har tabt varmearbeiderkort. Hvor kan vi bestille en ny ?
Mvh Karina Vørts

Re: tabt varmearbeiderkort

Mistet sertifikat?

Har du mistet ditt sertifikat i varme arbeider? Klikk på linken nedenfor og fyll ut skjemaet, så sender vi deg et nytt sertifikat. https://brannvernforeningen.no/se...rme-arbeider/bestillingavsertifikat/

Pris pr sertifikat er 392,- 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at privatpersoner som bestiller nytt sertifikat blir forhåndsfakturert. Disse vil motta sertifikatet når betalingen er registrert.

http://www.brannvernforeningen.no/Sertifisering/Varme-arbeider

https://www.netigate.se/ra/s.aspx?s=230731X37473702X10339

Trainor Elsikkerhet AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

Adgang til elektriske anlegg (E-læring)

Tenker du på sikkerhet når du utfører arbeidet ditt i elektriske anlegg? Hold deg oppdatert slik at du ikke utsetter deg selv eller andre for fare.

Les mer

Aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken (E-læring)

Hvordan jobbe trygt nær elektriske anlegg? Lær å ta riktige avgjørelser og risikovurderinger. Kurs for anleggsarbeidere, bønder, skogsarbeidere m.fl.

Les mer

Farlig verktøy / HMS på arbeidsplassen (E-læring)

Les mer

Førstehjelp ved strømulykker (E-læring)

Skaff deg kunnskapen du trenger slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon. Kurset tilfredsstiller myndighetskrav.

Les mer

Utfylling av arbeidsinstruks til varme arbeider (E-læring)

Målet med dette kurset er å bidra til å gjøre arbeidshverdagen tryggere. Etter fullført kurs skal kurstaker ha fått en utvidet forståelse for hvordan arbeidsinstruksen kan brukes som en sjekkliste for å trygge arbeidsplassen. I tillegg vises praktiske eksempler på problemstillinger man kan møte, og hvordan de løses.Kurset er gratis, og kan tas så ofte man ønsker.

Les mer

Varme arbeider - sertifisering (E-læring)

Du som driver med sveising, skjæring, sliping, bruk av varmluftsverktøy eller annen bruk av åpen ild trenger sertifikat i varme arbeider. Kurset får du hos oss.For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse

Les mer
nor