E-læring:

Ex grunnleggende - Brasil

Kurset gir deltakerne tilstrekkelig grundig forståelse av elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder for å gjøre dem i stand til å utføre design, utstyr, valg, installasjon, inspeksjon, vedlikehold, og Ex reparasjonsarbeid på en sikker og profesjonell måte, i henhold til gjeldende tekniske standarder, regler og juridiske krav. Deltakerne vil bli kjent med, blant andre gjeldende tidligere forskrifter, standarder IEC 61892-7 (Ex installasjoner offshore) og IEC 60079-14 (Ex-installasjoner på land).

Ex Basic (BR) gir nødvendig kunnskap for de som ønsker å ta mer avanserte kurs innen Ex Vedlikehold, Exi grunnleggende, Ex autorisasjon og Exi for prosjekteringspersonell.


Språk:

kr 0,- eks. mva

Kursinformasjon

Systemkrav

Dette kurset kan kjøres på datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. For håndholdte enheter anbefaler vi at du befinner deg på et trådløst nettverk. Det stilles ikke krav til flash for å ta dette kurset.

Anbefalt hastighet på linjen er minimum 1.5 Mbps. Dersom du opplever problemer med kurskjøring, anbefaler vi at du forsøker nettleseren Google Chrome

NB! Kurset krever at du har på lyd.

Betingelser


Kurset er lagt til i handlekurven
Trainor AS +47 33 37 89 00 post@trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor