E-læring:

FSE Skip - Oppgaver (STCW 2010)

Dette kurset er en del av prekvalifiseringskravet til klasseromskurset. Kurset gjennomføres i etterkant av kurset FSE 2016 Skip – Lav- og høyspenning men før klasseromskurset. Begge kurs må bestås før man deltar på klasseromskurset.


Språk: Norsk
kr 0,- eks. mva

Kursinformasjon

Kursnavn: FSE 2018 Skip - Oppgaver (STCW 2010)
Varighet: 4 timer
Språk: Norsk

Målsetning:

Dette kurset er en del av prekvalifiseringskravet til klasseromskurset. Kurset gjennomføres i etterkant av kurset FSE 2018 Skip – Lav- og høyspenning men før klasseromskurset. Begge kurs må bestås før man deltar på klasseromskurset.

Målgruppe:

Maskinoffiserer som skal oppgradere sin høyspenningskompetanse i forhold til STWC 2010 (Manila 2012) og som skal ta klasseromskurs hos Trainor.

Kurset inneholder disse emnene:

Oppgaver som er knyttet til informasjon og regelverk rundt elsikkerhet om bord på skip og flyttbare innretninger som Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), Forskrift om maritime elektriske anlegg (FME), Forskrift om arbeidsmiljø, sikkerhet og helse for de som har sitt arbeid om bord på skip, STAMI om strømskader, Skipssikkerhetsloven, Forskrift om kvalifikasjoner og sertifikater for sjøfolk, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap sin publikasjon Elsikkerhet o.l.

Trainor App

Dette kurset kan lastes ned og kjøres offline.

Systemkrav

Dette kurset kan kjøres på datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. For håndholdte enheter anbefaler vi at du befinner deg på et trådløst nettverk. Det stilles ikke krav til flash for å ta dette kurset.

Anbefalt hastighet på linjen er minimum 1.5 Mbps. Dersom du opplever problemer med kurskjøring, anbefaler vi at du forsøker nettleseren Google Chrome

Betingelser

Materiell / Brosjyrer


Kurset er lagt til i handlekurven
Trainor AS +47 33 37 89 00 post@trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor