Norsk
Norsk Engelsk Svenska Polsk Portugisisk
Trainor har kontor i flere land:
IECEx 1

Klasserom:

Ex 001 - Grunnmodul

Forberedelseskurs for deg som skal avlegge eksamen i IECEx modul Ex 001.

Uke Dato Sted Språk Ledig Pris
42 18. okt 2017 Tønsberg Norsk 12 4 900,-
47 21. nov 2017 Tønsberg Norsk 15 4 900,-

Kursinformasjon

Kursnavn: Ex 001 - Grunnmodul
Varighet: 1 dag
Pris: kr 4 900,-
Språk: Norsk Engelsk Koreansk

Målsetning:

Etter gjennomført opplæring skal deltakerne ha fått oppfriskning av kunnskaper og ferdigheter som anses grunnleggende for arbeid i Ex-områder, slik at deltakerne skal stille best mulig forberedt til å kunne avlegge eksamen (personellsertifisering IECEx) i modul 001 ”Grunnleggenede prinsipper for beskyttelse i Ex-områder.”

IECEx CoPC er eneste internasjonale system for kompetansesertifisering av personell knyttet til design, installasjon, drift og inspeksjon i Ex-områder. Som med alle IECEx-sertifikater er sertifiseringen gyldig på tvers av landegrenser.

NB! For de som ønsker å delta på eksamen må det bestilles plass på Ex 001 - Grunnmodul sertifisering.

Målgruppe:

Elektro-, automasjons- og annet personell som arbeider i eller prosjekterer elektriske anlegg i eksplosjonsfarlige områder.

Det er ingen minimumskrav til teknisk utdanning, men det forutsettes at deltakerne har grunnleggende kunnskaper (Ex-kurs) fra tidligere.

Kurset inneholder disse emnene:

Kursets innhold er basert på kompetansekrav som er beskrevet i OD 504 for personellsertifisering IECEx modul Ex 001 ”Grunnleggende prinsipper for beskyttelse i Ex-områder.”

●   Ex-filosofi
●   Arbeid i eksplosjonsfarlig område
●   IECEx-sertifiseringssystem
●   Ex-beskyttelsesmetoder
●   Merking
●   Oversikt over forskrifter og normer

Informasjon

Søknad om sertifisering
Alle kandidater som ønsker å bli sertifisert, må fylle ut vedlagte søknadsskjema og sende det til Trainor. En vurdering av kvalifikasjoner og erfaringer vil bli utført av SIRA (godkjent av IECEx). Kandidater som oppfyller sertifiseringskriteriene og består eksamen vil bli tildelt et IECEx sertifikat for personell kompetanse. Regelmessig resertifisering sikrer at den sertifiserte personen opprettholder sin kompetanse. Sira Certification Service vil forestå eksamen påfølgende dag på engelsk.

Kursavgift: NOK 4 900 pr deltaker. I tillegg til kursavgiften vil det bli fakturert NOK 3 200,- for sertifisering. Ved bestått eksamen kommer sertifikatavgift til IECEx på £220 for førstegangsutstedelse av sertifikatet. Vi forbeholder oss retten til å endre avgiftene da disse kan endres av IECEx/SIRA.

Link til søknadsskjema: https://www.trainor.no/cms/Media/Files/Sira-Application

Utfylt skjema sendes til ordre@trainor.no.

Hvis du ønsker mer informasjon om IECEx system for personell sertifisering, og SIRA`s engasjement, kan du kontakte SIRA på telefon 44 (0) 1322 520 500 eller e-post info@siracertification.com.

Materiell / Brosjyrer


Kurset er lagt til i handlekurven
Trainor AS +47 33 37 89 00 post@trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

nor