Norsk Engelsk Svenska Polsk

Velkommen til Trainor

Velkommen til Trainor

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Kontakt oss

Kontakt oss

Support og feedback

Trenger du hjelp med å velge det beste kurset for deg eller dine ansatte? Har du tanker om tjenestene våre som du ønsker å dele med oss? Vi hører gjerne fra deg, og setter stor pris på innspillene dine.

Support Kontaktskjema

Hovedkontor

Prestegaten 3-5
3101 Tønsberg NORWAY
+47 33 37 89 00

Opplæring for fagfolk

Trainor er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus. Et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. Vi legger vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov. Vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass.

Vår veiledning og kompetanse trygger liv og verdier

Trainor App

Trainor App

Kurs hvor som helst. Med Trainor-appen kan du ta e-læringskurs direkte fra mobil eller nettbrett, også uten nettdekning.

Vårt team

Vårt team

Møt våre ansatte

Hver dag gjør vi vårt beste for å forbedre kursopplevelsen for våre kunder. Møt Trainorfolk og finn ut hvordan du kan bli en del av teamet!

Medarbeidere Jobbe i Trainor?
SIKKERHETSKORT.NO

SIKKERHETSKORT.NO

Sikkerhetskort.no gir oversikt og forenkler dokumentasjon av adgangstillatelser og kompetanse, slik at du kan være trygg på at rett person er valgt til jobben. All informasjon på samme sted – alltid oppdatert!

Kompetanseoversikt

Automatisk oppdatering av kompetanse når du har tatt Trainor-kurs. Gir deg påminnelse om utgått kompetanse og mulighet til å legge inn egne kurs. Tilgjengelig fra Mitt Firma.
Kompetanseoversikt

Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Trainor leverer kurs og tjenester til en stor rekke markedsledende internasjonale bedrifter, organisasjoner, statlige organ og småbedrifter, og har over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet.

Noen av våre kunder
Trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor