Signerte global rammeavtale med Kongsberg Gruppen.

Signerte global rammeavtale med Kongsberg Gruppen.Signerte global rammeavtale med Kongsberg Gruppen.

"PRESSEMELDING": Trainor Elsikkerhet AS skal levere FSE- og Ex-opplæring til Kongsberg Gruppen de neste fem årene. Den nyinngåtte rammeavtalen omfatter alle Kongsberg Gruppens selskaper og lokasjoner globalt.  –Vi er glade for å lande denne avtalen som vil styrke våre virksomheter både i Norge, Korea og Kina, sier daglig leder i Trainor Elsikkerhet, Einar Thorén. 

Trainor er valgt som leverandør på grunn av kvalitet, leveringsdyktighet, service, innovasjon og konkurransedyktighet.
– Kongsberg Gruppen har sett at vi allerede er etablert i flere av de store områdene de selv opererer i, og at vi leverer kurs på flere aktuelle språk, sier Thorén.

 Trainor skal i utgangspunktet levere e-læringskurs i FSE og Ex, men Thorén understreker at Kongsberggruppen også har etterspurt tilbud på Trainors øvrige tjenester. – Det gjelder e-læring og klasseromsundervisning som vi kan tilby på de forskjellige stedene i verden Kongsberg Gruppen opererer, sier han.

Trainor håper på et tett og godt samarbeid med Kongsberg Gruppen globalt, og er åpne for å tilpasse flere kurs til lokale regelverk og aktuelle språk for Kongsberg Gruppens lokasjoner. 

 

Publisert 22/11-2016 13:48

Kontaktperson

Einar Thorén

Daglig leder - Trainor Elsikkerhet AS

Telefon:    910 09 766
E-post:    einar.thoren@trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

nor