Verdens første opplæringssenter med IECEx-anbefaling

Som første opplæringssenter i verden har Trainor blitt godkjent som RTP (Recognized Training Provider) av IECEx. Det betyr at det internasjonale elektrotekniske standardiseringsorganet bekrefter at Trainor oppfyller de strenge kvalitetskravene til opplæring av personell som jobber i eksplosjonsfarlige områder. 

Viktig kvalitetsstempel

- En slik internasjonal anerkjennelse er et kvalitetsstempel for vår opplæring både i inn- og utland, og et viktig skritt på veien i vår globaliseringsstrategi, forteller salgsleder Geir Larsen. Anerkjennelsen kommer som resultat av hardt arbeid og strengt fokus på faglig kvalitet gjennom en årrekke. Trainor har lenge vært Norges største aktør innen Ex-opplæring og har fra hovedkontoret i Tønsberg ekspandert kraftig de senere årene.

- Vi stiller oss positivt til internasjonale sertifiseringsordninger som kvalitetssikrer personell som skal jobbe på Ex-områder, sier Geir Larsen, og legger til at dette er spesielt viktig med arbeidskraft på tvers av landegrensene. Derfor tilbyr vi også forberedende kurs til sertifiseringseksamen i IECEx CoPC - personellsertifisering. 

Hør Geir Larsen fortelle om godkjenningen i denne videoen: 

 

Publisert 18/03-2015 10:46