Trenger du hjelp til å holde styr på hvem som kan hva?

Det er ikke alltid lett å holde styr på kompetansen blant de ansatte. Myndigheter, forsikringsselskaper og organisasjoner setter krav til hva hver enkelt person skal ha av kunnskap avhengig av yrke og ansvarsområder. Det er lederens ansvar at de ansatte til enhver tid har korrekt og oppdatert kompetanse innenfor alle områder som er påkrevet.

I tillegg kommer det praktiske daglige – Hvem kan vedlikeholde denne maskinen? Har alle tatt det årlige sikkerhetskurset? Hvem har hvilket førerkort?

Trainors nye kompetanseoversikt er laget for å hjelpe deg med disse problemstillingene.

Full oversikt

Dine ansatte kan registreres manuelt på trainor.no, eller det kan opprettes integrasjon med selskapets egne HR-systemer. (Se mer om dette her). Under mitt firma vil du da få oversikt over ansatte og planlagte og gjennomførte kurs. Her vil du også finne kompetanseoversikten.

Kompetanseoversikten er en matrise som viser ditt personell, og gir deg mulighet til å definere kompetanser i ditt selskap og knytte disse til personer. Når dette er gjort vil du enkelt kunne se hvem som har godkjente kurs, hvem som trenger opplæring og oppdatere dette fortløpende.

Og best av alt- Hvis kursene ligger på trainor.no vil gjennomføringer oppdateres automatisk!

Via kompetanseoversikten kan du også definere hvilket nivå kunnskapen til de ansatte har nådd, og sette mål som skal nåes den neste perioden.

Vil du prøve?

Hvis dine ansatte har tatt kurs fra Trainor kan du allerede være godt i gang. Vi har forhåndsdefinert noen av de mest vanlige kursene og gjennomføringer av disse blir automatisk oppdatert. I tillegg til disse kan du legge inn èn egen kompetanse med nivåmål helt gratis. Hvis du bestiller utvidet tilgang kan du legge inn ubegrenset antall kompetanser og målsettninger.

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.

Trond Løfquist
KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Salgskontakt - Trainor Elsikkerhet AS

E-post: salg@trainor.no

Telefon: +47 33 37 89 00