Noen relevante kurs for din bransje

FSE Lavspenning med førstehjelp

FSE lavspenning med førstehjelp

Har du tatt ditt årlige FSE-kurs? Opplæringen er lovpålagt og øker sikkerheten for deg som jobber med elektriske anlegg.

Bestill kurs
Varme arbeider1

Varme arbeider

Driver du med arbeid som skaper gnister, jobber med åpen flamme, varmluftsverktøy eller skaper høy varme på andre måter, er det stor sjanse for at du trenger sertifikat i varme arbeider. Gled deg til en lærerik og engasjerende opplevelse. For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse.

Bestill kurs
AUS lavspenning

AUS lavspenning

Videregående kurs for deg som arbeider under spenning på lavspenningsanlegg. Kurset setter fokus på en praktisk tilnærming og riktig bruk av verneutstyr.

Bestill kurs

Competence Management

Hvem kan hva? Hold oversikt over dine ansattes kurs og kompetanse med regelmessige påminnelser, omfattende statistikk og muligheten til å enkelt tildele kursene de trenger.

Kompetanse
Elkontroll kurs

Elkontroll-kurs

Elkontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.

Bestill kurs
Elektroinstallatoerproeven forberedende kurs

Elektroinstallatørprøven - forberedende kurs

Skal du ta elektroinstallatørprøven? På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!

Bestill kurs
Ex grunnleggende merkeskilt

Ex grunnleggende for elektropersonell

Lær å jobbe sikkert i eksplosjonsfarlige områder. Kurs for elektrofagfolk som utfører arbeider innen landanlegg, skip og offshore.

Bestill kurs
Elsikkerhet ved til og frakobling av elektrisk utstyr

Elsikkerhet ved til- og frakobling av elektrisk utstyr

Nødvendig elsikkerhetsopplæring for personell med fagbrev i ikke-elektrofag.

Bestill kurs
NEK 400

NEK 400

Bli kjent med NEK 400 og bli i stand til å bruke normen i ditt daglige arbeid med hensyn til installasjon og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg.

Bestill kurs
Trainor App offline kurskjoering responsive600

Trainor App

Ta kurs der du er, med eller uten dekning. Appen inneholder også alle dine sikkerhetskort, dokumentasjon, nyttige verktøy og mer.

Fagforum

Åpent fagforum for alt du lurer på om elsikkerhet. Still spørsmål eller diskuter med andre fagfolk. Våre fageksperter svarer på dine spørsmål.

Forum PC Bjørn Andrè

Fagforum

Åpent fagforum for alt du lurer på om elsikkerhet. Still spørsmål eller diskuter med andre fagfolk. Våre fageksperter svarer på dine spørsmål.

Noen av våre kunder

Er du klar for å heve dine ansattes kompetanse?

Registrer ditt firma eller ta kontakt om det er noe du lurer på!