Management-systemer

Solutions

Den beste læringen krever de beste systemene

I mer enn 20 år har vi utviklet og vedlikeholdt vårt proprietære læringsstyringssystem (LMS) som en plattform for våre markedsledende kurs. Hele ende-til-ende-prosessen fra kursutvikling til administrasjon utføres fra våre brukervennlige systemer, laget med tanke på industriens behov.


Ved å drifte vårt eget LMS og rammeverk kan vi raskt svare på markedets etterspørsel. Vi er aldri avhengige av andre prioriteringer eller leverandører, og sikkerheten til vår kundeinformasjon og data blir aldri kompromittert. Vi har full kontroll over produktene våre, slik at vi kan overholde de høyeste personvern- og sikkerhetsstandardene.


Koble til din eksisterende arbeidsflyt

Våre løsninger kan integreres med de fleste HR-systemer, og tilbyr en generell API-tilkobling. Denne sømløse integrasjonen lar HR- og opplæringsledere spare tid og ressurser ved å automatisk synkronisere ansattes data med Trainors proprietære LMS.

Vi leverer våre kurs på Remote SCORM. Dette betyr at vår e-læring kan gjennomføres på et hvilket som helst tredjeparts LMS, uten behov for manuell opplasting.

Koble ansatte til deres læring

Trainors proprietære LMS gjør det mulig for ansatte å ta eierskap over egen læring. Selvbetjeningsalternativet lar en lenke til kurs deles med ansatte på e-post. Kunder kan legge til logoer og tekst, og tilpasse regler for kurstilgang.

Enkelt og trygt, tilpasset dine behov.

Rapporter på alt du kunne trenge

Trainors proprietære LMS hjelper kunder med å holde seg oppdatert med sanntidsinformasjon om kursfullføringer, kursbevis og kursutløp. Full oversikt over alle kurs og tilhørende brukere kan sees i kundens egen portal, som også gir muligheter for å sende påminnelser, redigere brukerinformasjon og se kjøpshistorikk.

Retaining customers
E laring miljo med Amanda Vidar og Petter TRA 02555 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Oversikt over alle kompetanser

Trainor Competence Management gir HR- og opplæringsledere et øyeblikksbilde av kompetansen som kreves på tvers av deres organisasjon, sammen med kompetansegap hos ansatte. Denne oversikten forsikrer bedrfiter om at deres ansatte har utviklet den nødvendige kompetansen for sin rolle og er i samsvar med helse- og sikkerhetskrav.

Digital solutions

Alt i opplæringens tjeneste

Et godt LMS fremhever kursene. Det er derfor kursdeltakere aldri trenger å huske pålogginger, passord, hemmelige spørsmål eller noe sånt når de tar et Trainor-kurs. Alt de trenger å gjøre er å klikke på en lenke i e-posten og gjøre seg klare til å reise inn i en verden av læring.

Det er alltid tid til trening med offline-kurs

Ta kurs og vitnemål på farten med Trainor-appen. Alle kurs er tilgjengelige for nedlasting for å sikre at det ikke er nedetid når personell venter på oppdrag eller reiser mellom nettsteder.