Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Sveiseapparater

Dette er en gammel forumtråd. Innholdet kan være utdatert.

Sveiseapparater

Mr. Heat
Mr. Heat

Hei

Fikk et oppdrag fra en kunde at de ønsket at jeg skulle foreta en elkontroll på deres anlegg  som er et lite lagerbygg med diverse maskiner.

Kunden ønsker i samme omgang at jeg går over alle sveiseapparatene demmes.

Er det noe som er spesielt viktig å sjekke på slike apparater, bortsett fra merkeskilt, kabler, etc?

Er det noe spesielt hensyn som må tas?

Har aldri kontrollert slike apparater før da jeg ikke driver med sveising.

Re: Sveiseapparater

Beklager, men dette blir nok på utsiden av det vi kan. Anbefaler å gå til https://brannvernforeningen.no/ finn en person der og send epost, de er veldig behjelpelig med å guide til riktig person for spørsmålet ditt.

Trainor Elsikkerhet AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

Adgang til elektriske anlegg (E-læring)

Tenker du på sikkerhet når du utfører arbeidet ditt i elektriske anlegg? Hold deg oppdatert slik at du ikke utsetter deg selv eller andre for fare.

Les mer

Aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken (E-læring)

Hvordan jobbe trygt nær elektriske anlegg? Lær å ta riktige avgjørelser og risikovurderinger. Kurs for anleggsarbeidere, bønder, skogsarbeidere m.fl.

Les mer

Farlig verktøy / HMS på arbeidsplassen (E-læring)

Les mer

Førstehjelp ved strømulykker (E-læring)

Skaff deg kunnskapen du trenger slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon. Kurset tilfredsstiller myndighetskrav.

Les mer

Utfylling av arbeidsinstruks til varme arbeider (E-læring)

Målet med dette kurset er å bidra til å gjøre arbeidshverdagen tryggere. Etter fullført kurs skal kurstaker ha fått en utvidet forståelse for hvordan arbeidsinstruksen kan brukes som en sjekkliste for å trygge arbeidsplassen. I tillegg vises praktiske eksempler på problemstillinger man kan møte, og hvordan de løses.Kurset er gratis, og kan tas så ofte man ønsker.

Les mer

Varme arbeider - sertifisering (E-læring)

Du som driver med sveising, skjæring, sliping, bruk av varmluftsverktøy eller annen bruk av åpen ild trenger sertifikat i varme arbeider. Kurset får du hos oss.For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse

Les mer
nor