ISO-sertifiserte, stolte og trygge

Selvfølgelig er vi ISO-sertifiserte. Det betyr at du kan være sikker på at jobben som blir utført tilfredsstiller alle krav som stilles.

Vi måler alt

Uansett om det dreier seg om måling av jordingssystemer på linjenett, til måling i komplekse industrianlegg og store kraftstasjoner, så kan vi måle og kontrollere vi det. Alt i henhold til oppdaterte forskrifter og normer.

Vår kompetanse

Trainors oppdrag omfatter alt fra måling av jordingssystemer på linjenett til måling i store, komplekse industrianlegg og kraftstasjoner. Vi utfører måling av overgangsmotstand for jordelektroder, jordforbindelser og resistivitet, og dokumenterer i henhold til forskrifter og normer.

Vi bruker moderne, effektive målemetoder for kontroll av jordelektroder og jordforbindelser, og stiller med alt nødvendig utstyr og høyt kvalifisert personell til å forestå hele måleoppdraget. Alle våre ingeniører og hjelpearbeidere gjennomfører årlig oppdatering på FSE (høy- og lavspenning) og førstehjelpskurs, og om du ønsker kan dine medarbeidere delta i måleoppdraget for å lære noen av grunnprinsippene i måleteknikkene.

Topp-moderne utstyr og metoder

Moderne, effektive målemetoder. Høyt kvalifisert personell. Sikkerhet i alle ledd. Full dokumentasjon av alt arbeid.Vil du vite mer eller bestille kontroll?

Ta maalingen til neste nivaa responsive600

Ta målingen til neste nivå

Registrerer du deg i målebasen får du samlet alle målebrev ett sted, samtidig som du får nyttige verktøy som tar el-sikkerhet til neste nivå.

  • Alle målebrev samlet
  • App til måling i felt
  • Oversiktskart og analyseverktøy
  • Gode søkefunksjoner
  • Strukturert dokumentasjon

Tjenester

Strøminjeksjons -måling

Resistivitets -måling

Dokumentasjons- krav

Måling av utgjevnings-forbindelser

Database for jordplatemåling

Jordplatemåling

Dedikert til sikkerhet

Alle våre ingeniører og hjelpearbeidere gjennomfører årlig oppdatering på FSE og førstehjelpskurs. Ønsker du at noen av dine medarbeidere skal delta i måleoppdraget og lære av våre eksperter? Ikke noe problem, da må de gjerne bli med.

Benjamin Abrahamsen
KONTAKTPERSON

Benjamin Abrahamsen

Prosjektleder - Kontroll og Måling

E-post: benjamin.abrahamsen@trainor.no

Telefon: +47 917 06 217

Ivar Andre Toms
KONTAKTPERSON

Ivar Andrè Toms

Teamleder - Kontroll og Måling

E-post: ivar.andre.toms@trainor.no

Telefon: +47 986 04 365