Vi tror på

Vi tror på

Å gjøre en forskjell ved å sørge for at folk kommer seg hjem like hele som da de dro på jobb.

Jobb skal være noe man ikke gruer seg til

Vi har et ansvar for å bevare kloden og bidra i lokalsamfunnet.

Vi er ærlige og støtter hverandre i medgang og motgang.

Vi tror på mangfold, å gi alle samme muligheter og respekt for individet.

Trainor team building: Employees engaging in team activities

Hvorfor jobbe i Trainor?

Felles for oss som jobber på Trainor er at vi vil bidra til en positiv, trygg og sikker utvikling på arbeidsplassen. Vi vil også ha det bra på jobb. Trainor er en stabil arbeidsplass med menneske i fokus, både på jobb og ved sosiale samlinger utenfor jobb. Hos oss får du være et individ samtidig som du er del av noe større.

Fordeler

Kafeteria og snacks

Kafeteria og snacks

Vi vil at du skal ha energi til å yte ditt beste. Litt snacks og en kaffekopp når man diskuterer med kolleger er en naturlig del av hverdagen. For større sult har vi super kantine med lunsj hver dag.

Treningsstøtte

Treningsstøtte

Skulle du være av den aktive typen dekker vi deler av medlemskap til treningsstudio eller sportsklubb. I tillegg får du en time av arbeidstiden i uka til å bruke på å holde deg i aktivitet.

Sosiale arrangement

Sosiale arrangement

Ikke alt sosialt som skjer på jobben behøver å være lønningspils (selv om vi har det og). Løpekonkurranser, spillkvelder, middager, paintball, escape rooms og båtturer er bare noe av det vi har funnet på sammen.

Pensjonssparing

Pensjonssparing

Det er kanskje ikke noe du tenker så mye på om du er ung, men hos Trainor får man en solid og konkurransedyktig pensjonsavtale. Kanskje er det dette som gjør at så mange av våre ansatte blir så lenge?

Forsikring

Forsikring

Vi har avtale med forsikringsselskap for å sørge for at du får de beste avtalene til alt du skulle ha av forsikringsbehov. Vi vet at en god forsikring betyr trygghet.

Fleksibel arbeidstid

Fleksibel arbeidstid

Liker du å være tidlig på jobb? Eller sove litt lenger? Vi opererer med kjernetid 9-15 og som alle andre har vi etter hvert blitt gode på å arbeide hjemmefra når det passer deg. Om sommeren har vi også kortere arbeidsdag.

Hva teamene våre sier

I en aktiv hverdag er det godt å vite at man har en arbeidsgiver som forstår at fleksibilitet er viktig. Slik selvstendighet får ut det beste i meg og gjør at jeg føler meg verdsatt.

Martin Aas Ødegård
Martin Aas Ødegård Course Coordinator

Det handler om å lytte, veilede og gi råd til kundene våre. Det handler om kompetanse , vi kan tilby dette gjennom e-læring, Webinar og tradisjonelle klasseromskurs. Stort mangfold gir kundene våre fleksible løsninger for kompetanse overtagelse og kompetanse heving.

Rolf Kinck
Rolf Kinck Sales Manager Norway

Ikke mange bedrifter har en så stor inhouse digital avdeling med så stor bredde som Trainor. Å få være involvert helt fra idéstadiet til lansering av løsning er noe jeg setter stor pris på.

Ciara Cao
Ciara Cao UX designer

Som instruktør møter jeg stadig nye faglige utfordringer og nye personligheter. Å skreddersy kurs til hver enkelt deltaker, få møte nye mennesker og forhåpentligvis gjøre at noen flere av de som er på kurs beholder helsa, gir meg motivasjon hver dag.

Ole Michael Holth
Ole Michael Holth Instruktør

Min lidenskap ligger i det å få jobbe med design, 3D og video for å skape de gode historiene som engasjerer og vekker følelser. Det er moro å få jobbe med nyskapende teknologi som tilrettelegger for akkurat det.

Line Aspheim
Line Aspheim Art Director

Jeg jobber sammen med noen av landets fremste eksperter innen sine fagfelt, og i skjæringspunktet mellom tung yrkesfaglig ingeniørkompetanse og topp moderne teknologi. Det er utrolig inspirerende å se hvordan fagnerder i ulike felt finner sammen og utvikler nye løsninger ved å lære av hverandre.

Charlotte Solvang Ølstørn
Charlotte Solvang Ølstørn Resepsjonist
Tønsberg: Idyllic summer town with historical charm

Å jobbe i Tønsberg, Norge

I tillegg til at vi har kontorer sentralt i Tønsberg, en av landets hyggeligste byer, ligger alt til rette for et godt liv også utenfor arbeidstid. Her får du nærhet til sjøen, flotte turområder, frisk luft, gode kafeer, fine butikker, et solfylt torv og kort vei til både Oslo, andre byer og alt som hører til det gode liv.

Ledige stillinger

Exi Kursutvikling TRA 03429 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Instruktør Ex

6. mars 2024

Hos oss får du utvikle og dele din kunnskap om elektro i eksplosjonsfarlige områder.

Karl Magne underviser

Innleid instruktør

10. mars 2023

Brenner du for sikkerhet og ønsker å formidle dine kunnskaper til andre? Vi er på utkikk etter en engasjerende person til å planlegge og gjennomfør...

Rolf og Morten på stand

Business Development Manager

10. august 2023

Exciting new, international position for the right candidate. Join us in setting a new standard for Ex safety training around the globe!

Fant du ikke noe som matcher din ekspertise? Døren vår er alltid åpen - send oss en åpen søknad på post@trainor.no!

Fant du ikke noe som matcher din ekspertise? Døren vår er alltid åpen - send oss en åpen søknad på post@trainor.no!