Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Jobbe i Trainor

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad! 

Se åpne stillinger

Vi tror på

Safety
Å gjøre en forskjell ved å sørge for at folk kommer seg hjem like hele som da de dro på jobb. 
Enjoyment
Jobb skal være noe man ikke gruer seg til
Responsibility
Vi har et ansvar for å bevare kloden og bidra i lokalsamfunnet. 
Care
Vi er ærlige og støtter hverandre i medgang og motgang. 
Equality
Vi tror på mangfold, å gi alle samme muligheter og respekt for individet. 
10 gode grunner til å jobbe hos Trainor

Hvorfor jobbe i Trainor?

Felles for oss som jobber på Trainor er at vi vil bidra til en positiv, trygg og sikker utvikling på arbeidsplassen. Vi vil også ha det bra på jobb. Trainor er en stabil arbeidsplass med menneske i fokus, både på jobb og ved sosiale samlinger utenfor jobb. Hos oss får du være et individ samtidig som du er del av noe større. 

10 gode grunner til å jobbe hos Trainor

Fordeler

Kafeteria og snacks
Kafeteria og snacks
Vi vil at du skal ha energi til å yte ditt beste. Litt snacks og en kaffekopp når man diskuterer med kolleger er en naturlig del av hverdagen. For større sult har vi kantine med lunsj hver dag. 
Treningsstøtte
Treningsstøtte
Skulle du være av den aktive typen dekker vi deler av medlemskap til treningsstudio eller sportsklubb. I tillegg får du en time av arbeidstiden i uka til å bruke på å holde deg i aktivitet. 
Sosiale arrangement
Sosiale arrangement
Ikke alt sosialt som skjer på jobben behøver å være lønningspils (selv om vi har det og). Løpekonkurranser, spillkvelder, middager, paintball, escape rooms og båtturer er bare noe av det vi har funnet på sammen. 
Pensjonssparing
Pensjonssparing
Det er kanskje ikke noe du tenker så mye på om du er ung, men hos Trainor får man en solid og konkurransedyktig pensjonsavtale. Kanskje er det dette som gjør at så mange av våre ansatte blir så lenge? 
Forsikring
Forsikring
Vi har avtale med forsikringsselskap for å sørge for at du får de beste avtalene til alt du skulle ha av forsikringsbehov. Vi vet at en god forsikring betyr trygghet. 
Fleksibel arbeidstid
Fleksibel arbeidstid
Liker du å være tidlig på jobb? Eller sove litt lenger? Vi opererer med kjernetid 9-15 og som alle andre har vi etter hvert blitt gode på å arbeide hjemmefra når det passer deg. Om sommeren har vi også kortere arbeidsdag. 

Hva teamene våres sier

I en aktiv hverdag er det godt å vite at man har en arbeidsgiver som forstår at fleksibilitet er viktig. Slik selvstendighet får ut det beste i meg og gjør at jeg føler meg verdsatt.
Prosjektleder
Martin Aas Ødegård
Prosjektleder
Det handler om å lytte, veilede og gi råd til kundene våre. Det handler om kompetanse , vi kan tilby dette gjennom e-læring, Webinar og tradisjonelle klasseromskurs. Stort mangfold gir kundene våre fleksible løsninger for kompetanse overtagelse og kompetanse heving.
Key Account Manager
Rolf Kinck
Key Account Manager
Ikke mange bedrifter har en så stor inhouse digital avdeling med så stor bredde som Trainor. Å få være involvert helt fra idéstadiet til lansering av løsning er noe jeg setter stor pris på.
UX-designer
Ciara Cao
UX-designer
Som instruktør møter jeg stadig nye faglige utfordringer og nye personligheter. Å skreddersy kurs til hver enkelt deltaker, få møte nye mennesker og forhåpentligvis gjøre at noen flere av de som er på kurs beholder helsa, gir meg motivasjon hver dag.
Instruktør
Ole Michael Holth
Instruktør
Min lidenskap ligger i det å få jobbe med design, 3D og video for å skape de gode historiene som engasjerer og vekker følelser. Det er moro å få jobbe med nyskapende teknologi som tilrettelegger for akkurat det.
Art Director
Line Aspheim
Art Director
Jeg jobber sammen med noen av landets fremste eksperter innen sine fagfelt, og i skjæringspunktet mellom tung yrkesfaglig ingeniørkompetanse og topp moderne teknologi. Det er utrolig inspirerende å se hvordan fagnerder i ulike felt finner sammen og utvikler nye løsninger ved å lære av hverandre.
Resepsjonist
Charlotte Solvang Ølstørn
Resepsjonist
Å jobbe i Tønsberg, Norge

Å jobbe i Tønsberg, Norge

I tillegg til at vi har kontorer sentralt i Tønsberg, en av landets hyggeligste byer, ligger alt til rette for et godt liv også utenfor arbeidstid. Her får du nærhet til sjøen, flotte turområder, frisk luft, gode kafeer, fine butikker, et solfylt torv og kort vei til både Oslo, andre byer og alt som hører til det gode liv.

Her finner du oss

Åpne stillinger

ER DU VÅR NYE INNLEIDE INSTRUKTØR?

Innleid instruktør

04. mai 2022

Brenner du for sikkerhet og ønsker å formidle dine kunnskaper til andre? Vi er på utkikk etter en engasjerende person til å planlegge og gjennomfør...

Les mer
Key Account Manager

Key Account Manager

03. mai 2022

Er du en selger med elektrokompetanse?Vil du være med å løfte Trainor til nye høyder? 

Les mer

Fant du ikke noe som matcher din ekspertise? Døren vår er alltid åpen - send oss en åpen søknad på post@trainor.no!

nor