Fremtidens e-læring

Ved å kombinere unike 3D-bilder drevet av spillteknologi og engasjerende manusskriving med den tekniske erfaringen og pedagogikken til etablerte bransjefolk, leverer Trainor ekstraordinær e-læring som du aldri har sett før.

Det stadig økende fokuset på miljø- og bærekraftinitiativer har tjent til å fremheve viktigheten av og etterspørselen etter digital opplæring av høy kvalitet – Trainors unike verdiforslag sikrer at vi er best posisjonert til å utnytte disse støttende markedsdriverne.

Oppslukende, innsiktsfull læring er grunnleggende for sluttbrukeropplevelsen

Studier viser at engasjerte personer har langt større sjanse for å absorbere informasjonen de mottar. Ved å lage e-læringskurs som deltakerne verdsetter og liker i stedet for å tåle, sørger vi for at viktig, sikkerhetskritisk informasjon huskes lenge etter at deltakeren har fullført kurset.

Image 5

Person jobber med verktøy

Basert på virkelige arbeidsmiljøer

Ved å være nært knyttet til bransjen kan vi utnytte vår kunnskap og erfaring med daglige problemstillinger våre kunder møter og lage kurs og situasjoner som er relevante og relatert til deres driftspersonell.


Trainors proprietære 3D-læringsverden, ElectriCityTM, er bygget for et bredt spekter av bransjer. Kraftverk, fabrikker, supermarkeder, bensinstasjoner, bysenter, byggeplasser, offshore-konstruksjoner og fartøyer, transformatorer, sikringsskap og naturlandskap er alle skapt i omfattende detalj. Alt dette, kombinert med realistiske lys- og væreffekter, gjør oss i stand til å lage den mest fengslende, naturtro e-læringsopplæringen.

E-læring som settes pris på

Vårt produksjonsteam består av personer med bakgrunn fra TV, film, animasjon, reklame, 3D og spilldesign, som alle jobber mot det felles målet: å skape den beste e-læringsopplevelsen. Med en gjennomsnittlig poengsum fra våre brukere på 4,4 av 5 mulige poeng er vi på god vei, men vi streber kontinuerlig etter å bli enda bedre.

Score icon

Akkurat det firmaet trenger

Bedriftsspesifikke forskrifter og standarder kan være kritiske, og det er ingen bedre måte å levere denne informasjonen til personell enn via inkorporering i kurs de allerede er tildelt. Ved å tilpasse Trainors e-læring med våre kunders interne instruksjoner og retningslinjer, kan vi redusere antall kurs som må tas og spores, antall pålogginger å huske og den tilhørende administrative byrden. Alle forskrifter og instruksjoner dekkes i et enkelt kurs skreddersydd for kunden. Enkelt og trygt.

T cut 6

Hva kunder sier om våre e-læringsprodukter

Veldig bra kurs med beskrivende grafikk, som ga en bedre forståelse av kursinnholdet og gjorde kurset mye mer interessant!

Fantastisk! Det er mer enn viktig å holde seg oppdatert med alle de nye kravene til sikkerhetsprosedyrer på jobben – og Trainor gjør det best!

Det er flott å ha tatt dette kurset - det var veldig interessant og minnet meg om hvordan jeg skal utføre jobben min på en tryggest mulig måte.

Et strålende og nyttig kurs med fantastiske illustrasjoner av høy kvalitet! Lett å følge, med hvert emne tydelig forklart.

Veldig informative, banebrytende e-læringskurs. Fremtiden for nettbasert sikkerhetsopplæring ser lys ut!

Imponerende godt forklart med flott grafikk og god humor!