Alle nyheter

Sara Zetterberg er ny Country Manager i Trainor Sverige

-Med solid bakgrunn fra EdTech-bransjen, som nettverksbygger og gründer, er vi sikre på at Sara er den rette til å lede og videreutvikle Trainor Sverige og Distansia, sier CEO i Trainor, Stian Martinsen.

-Med solid bakgrunn fra EdTech-bransjen, som nettverksbygger og gründer, er vi sikre på at Sara er den rette til å lede og videreutvikle Trainor Sverige og Distansia. Sara er en klok og varm leder, og en dyktig og uredd strateg og vi gleder oss til å ta fatt på reisen sammen med henne, sier CEO i Trainor, Stian Martinsen.

Sara Zetterberg kommer fra EdTech-selskapet Haldor, som hun var med å starte, og har ledet de siste 7 årene. Haldor utvikler pedagogiske tjenester som er integrert i Microsoft Teams, og gjør at skoler kan gjøre bedre nytte av Teams i sin undervisning.

Hun har nå tatt over lederansvaret etter Peter Svarrer, som har vært interimleder i Trainor Sverige siden april 2023.

«El er en fremtidsbransje og behovet for kompetente og sikkerhetsbevisste fagfolk er avgjørende. Trainor er et fantastisk selskap som sitter på så mye kompetanse, engasjement og et omfattende opplæringstilbud innenfor elsikkerhet. Jeg ser virkelig frem til å være med å bidra til en tryggere og mer bærekraftig bransje», sier Sara Zetterberg.

«Det er stor interesse for hele Trainors kurstilbud, inkludert Elektrikerskolan her i Sverige, og vårt søsterselskap Distansias autorisasjonsopplæring. Fremover vil vi at flere skal oppdage våre fantastiske e-læringskurs. Det er fremtidens digitale opplæring som virkelig setter oss i førersetet», sier Sara Zetterberg.

Fakta om Trainor:

  • Over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet og eksplosjonssikkerhet
  • Over 120 000 kursdeltakere i året
  • Ca 110 ansatte i Norge og Sverige. Trainor Sverige: ca 30 ansatte, Distansia 8 ansatte)
  • Hovedkontor i Tønsberg, Norge
  • Hovedeier: Apave Group (siden august 2023)