Trond J Løfqvist in front of the lift door
Tekst: Trond J. Løfqvist
Senior Key Account Manager
Alle nyheter

Trainor samler energibransjen igjen

Trainor inviterer til fagkonferanse og samler energibransjen til «Elsikkerhetskompetanse 2024» i Tønsberg. Fagkonferansen lover spennende foredrag, faglige oppdateringer og verdifull erfaringsutveksling.

Trainor inviterer til fagkonferanse og samler energibransjen til «Elsikkerhetskompetanse 2024» i Tønsberg. Fagkonferansen lover spennende foredrag, faglige oppdateringer og verdifull erfaringsutveksling.

Fra 13. til 14. mars 2024 samler Trainor eksperter og fagfolk fra energibransjen til påfyll av kunnskap og inspirasjon på Quality Hotel i Tønsberg. Her blir det interessante foredrag som dekker aktuelle temaer, inkludert oppdateringer om kompetansekrav, forskrifter og annen viktig informasjon. Målet er å styrke elsikkerhetskompetansen og skape tryggere arbeidsplasser.

Håper på deltakerrekord
Fagkonferansen er åpen for alle, men henvender seg primært til ledere, fagansvarlige og energimontører hos kraftprodusenter, nettselskaper, større industribedrifter med eget høyspenningsanlegg og ledende vann- og vindkraftaktører.

– Vi har sett at mange av de samme deltakerne kommer igjen år etter år, ivrige etter å delta på foredragene, utveksle erfaringer og bygge relasjoner. Middagen og kveldsunderholdningen har også vært svært populært. I år har vi som mål å slå fjorårets rekord på 120 deltakere, sier Trond Løfqvist, Senior Key Account Manager i Trainor.

Spennende og aktuelle temaer
Deltakerne på Trainors årlige fagkonferanse vil møte dyktige foredragsholdere som deler verdifull kunnskap, deriblant Fluke, REN, Elywhere, Presisjons Teknikk, Tensio, Tranemo og flere. DSB og NEK vil også være til stede for å veilede og diskutere kompetansekrav, kvalifikasjonskrav og endringer i regelverket.

Blant temaene som blir tatt opp, er nye forskrifter og standarder, herunder endringene i EN 50110-1:2023, «Sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg». Videre vil det være innlegg om lysbueenergi og de nye standardene for merking av vernebekledning, samt foredrag om de skjerpede kravene til AUS høy- og lavspenning.

– Den økende bruken av droner til kontroll av nettanlegg, inkludert linjebefaring og til linedraging, vil også være et sentralt tema på Elsikkerhetskompetanse 2024, legger Løfqvist til.

Populære utstillingsplasser
Utenom foredragene vil det være mulighet for å besøke åtte utstillingsplasser på fagkonferansen.

– Standplassene er populære og vi har allerede fått henvendelser fra interessante selskaper som ønsker stand på konferansen, avslutter Løfqvist.

For mer informasjon, program og påmelding, se trainor.no/elkomp