Alle nyheter

Trainor tegner avtale med kjent elektroprofil

Trainor inngår samarbeid med en av de mest kjente profilene innen elsikkerhet, Tommy Lundekvam.

Trainor inngår samarbeid med en av de mest kjente profilene innen elsikkerhet, Tommy Lundekvam.

Fra 1. desember 2023 skal Tommy Lundekvam fra TLC Elektro være kursholder og konsulent hos Trainor. Den godt etablerte elektroprofilen skal undervise i både selskapets klasseromskurs og webinarer. Dette inkluderer FSE, NEK400-standarden, høyspenningskurs, samt solcelle-og sluttkontrollkurs. Lundekvam vil i tillegg jobbe som konsulent på oppdrag i elektriske anlegg, og hjelpe bedrifter med å få på plass riktige instrukser og rutiner. Han vil hovedsakelig jobbe i Norge, men vil også være tilgjengelig for oppdrag i utlandet. Han kommer også til å ha en sentral rolle som innleid i NEK og deres komitearbeid.

Lang fartstid i bransjen

Lundekvam har over 20 års erfaring fra elektrobransjen. Han startet sin karriere i Trainor hvor han jobbet som instruktør, avdelingsleder og prosjektleder i 13 år. De siste årene har han jobbet som avdelingsleder og installatør i Bravida Sandefjord og Larvik, og senest som fagsjef for lavspenning hos Norsk Elektroteknisk Komite (NEK), før han etablerte TLC Elektro, som tilbyr foredrag og konsulenttjenester. Lundekvam har en teknisk fagskoleutdannelse innen elkraft og maritim elektroautomasjon fra Høgskolen i Vestfold.

Ser frem til samarbeidet

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud, teamleder og instruktør i Trainor, forteller at han ser frem til å få Lundekvam med på laget. Han trekker spesielt frem at Lundekvam, på lik linje med Trainor, har et sterkt ønske om å endre holdningene knyttet til sikkerhet i elektrobransjen.

– Da jeg bestemte meg for å starte for meg selv var det ingen tvil; å vende tilbake til Trainor som instruktør og konsulent var det opplagte valget. Jeg deler selskapets dype engasjement for elsikkerhet og deres sterke verdier, og mener generelt at det bør satses mer på sikkerhetsarbeid i Norge, avslutter Lundekvam.