1. Supre kollegaer

Systemutviklere, ingeniører, designere, manusforfattere, selgere, instruktører, prosjektledere, administrasjonspersonell, produkt og- forretningsutviklere og mange, mange flere. Hos oss finner du en interessant, interessert, engasjert og vennlig gjeng med et bredt spekter av ekspertise og erfaring.

2. Et solid selskap i vekst

Å jobbe i et selskap med solid økonomi, gode ledere og sunne holdninger er faktisk ingen selvfølge. Det får du hos oss i Trainor. Gjennom flere år har vi bevist at vi i tillegg til å utvikle markedsledende produkter og teknologi, kan kunsten å bygge en sunn økonomi, god arbeidskultur og sikre stabile arbeidsplasser.

3. Sommertid og betalt fri på inneklemte dager

Ja, du leser riktig. Vi vet at alle som jobber hos oss, jobber hardt. Derfor gjør vi det enkelt og lar inneklemte dager bli fridager. Fra midt i juni til godt ut i august jobber vi en halvtime kortere dager. Nettopp det blir det gode arbeidsforhold av.

4. Innovasjon

Nøkkelen til suksess har vært å tenke nytt, men å alltid ha fokus på mennesker. Hos oss kan du bli med på å utvikle nyskapende løsninger, jobbe med ny teknologi og skape innovative løsninger som betyr noe for folk i hverdagen. Hva det betyr i praksis? Jo, at du jobber med alt fra å utvikle nye systemer til å ta i bruk VR og alltid se etter nye muligheter innen ditt fagfelt.

5. Kort vei fra idé til handling

Med noen av Norges fremste eksperter innen sitt felt, enten det dreier seg om systemutvikling, web-design eller instruktører, får du faglige utfordringer i et tverrfaglig miljø. Det gir spennende, varierte arbeidsdager – ikke minst gjør det oss rustet å ta en idé til handling raskere enn det aller fleste.

6. Digg mat

Glem matpakka. Vink farvel til svett brunost og flatmoste brødskiver. I vår egen kantine får du velsmakende lunsj i trivelige lokaler og med hyggelige arbeidskamerater.

7. En meningsfylt hverdag

Det kan høres ut som en klisje, men det er det faktisk ikke. Hos oss jobber du ikke bare med ditt eget fagområde, men med å øke folks bevissthet og kunnskap om elsikkerhet. Det bidrar til å skape trygge arbeidsplasser, sikre verdier og å redde liv!

8. Helseforsikring av ypperste klasse

Jobben er viktig, men den skal aldri gå på helsa løs. Ikke livet heller. Likevel hender det at ting går litt skeis. Siden vi har sikkerhet i vårt DNA, får alle våre ansatte den beste helseforsikringen det er å få tak i. Den sørger for at du blant annet får rask spesialistbehandling eller operasjon, gratis psykologisk førstehjelp og nødvendig fysikalsk behandling.

9. Byen. Området. Stedet.

I tillegg til at vi har kontorer sentralt i Tønsberg, en av landets hyggeligste byer, ligger alt til rette for et godt liv også utenfor arbeidstid. Her får du nærhet til sjøen, flotte turområder, frisk luft, gode kafeer, fine butikker, et solfylt torv og kort vei til både Oslo, andre byer og alt som hører til det gode liv.

10. God pensjonsordning og støtte til trening

Helseforsikringen har vi allerede nevnt, men vi oppfordrer også til aktivitet og et sunt liv ellers. Derfor tilbyr vi en bedriftshelsetjeneste med årlig helsesjekk, er med på bedriftsidrett og har støtteordninger til deg som foretrekker å finne formen på treningssenter. I tillegg til dette får du en god pensjonsordning med 5% tjenestepensjon.

Vil du bli en av oss?

Se våre ledige stillinger her. Finner du ikke noe som passer? Da kan du selvfølgelig sende en åpen søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Eva Nordskog
KONTAKTPERSON

Eva Nordskog

Head of Communications, HR and ESG

eva.nordskog@trainor.no

+47 908 75 544