Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Merking av Ex-utstyr for elektrofagfolk

Hender det at du jobber i områder som kan være eksplosjonsfarlige? Er utstyret ditt godkjent for området det skal brukes i? Hvordan tolker man et merkeskilt? Er du oppdatert på siste endringer av merking av Ex-utstyr for elektrofagfolk?Merking av Ex-utstyr kan være forvirrende. Likevel er det noe av det viktigste å holde deg oppdatert på. Nettopp derfor har vi laget et nytt kurs som forklarer merking av Ex-utstyr for elektrofagfolk på en lettfattelig måte.
E-læring slik fagfolk vil ha det!

E-læring slik fagfolk vil ha det!

Det nye kurset i merking av Ex-utstyr for elektrofagfolk tar for seg kjente problemstillinger, satt i situasjoner du kjenner deg igjen i. Dette sørger for at det blir lettere å huske det du lærer, samt at kurset oppleves mer relevant og engasjerende enn a

Spesialtilpasset kurs for elektrikere, automatikere, ingeniører, prosjekteringspersonell, produsenter og leverandører av Ex-utstyr. Kurset er digitalt, og underveis i gjennomgangen får du praktiske oppgaver å besvare. Klar for å sette i gang? Klikk her

Er du oppdatert på merking av Ex-utstyr?

Er du oppdatert på merking av Ex-utstyr?

Merking av Ex-utstyr kan være komplisert, men er enormt viktig å holde seg oppdatert på. Skal du gjøre elektrisk arbeid i områder som er potensielt eksplosjonsfarlige, må du ha kunnskaper og ferdigheter som lar deg utføre oppdraget på en sikker måte.  Både for deg selv og de rundt deg.

Det betyr at du må være oppdatert på hva merkingen av Ex-utstyr faktisk betyr. Det kan du lære her.

Dette er et veldig nyttig kurs. Tydelig forklaring og god animasjon. Nå vet jeg hvordan jeg skal lese merkeskiltet i henhold til ATEX og IECEx. Jeg anbefaler sterkt dette kurset.

Fornøyd kunde

Hvem trenger dette kurset?

Skal du jobbe i et område som kan være eksplosjonsfarlig? Da må du ha riktig kompetanse, og vite at utstyret du bruker er godkjent for området det skal brukes og plasseres i.

Denne informasjonen finner du på utstyrets merkeskilt, men standardene som beskriver hvordan det skal merkes kommer i stadig nye revisjoner. Disse nye standardene, og mye mer, får du med deg i vårt nye kurs om merking av Ex-utstyr for elektrofagfolk.

Hvem trenger dette kurset?
Dette lærer du:

Dette lærer du:

Hvordan lese av et merkeskilt, elektriske beskyttelsesarter, sertifikatreferanser, merking etter IEC-standard og i henhold til ATEX-direktivet. Du får også en introduksjon til merking av mekanisk utstyr, kort historikk rundt merking og merking av tilknyttet utstyr og apparater.

Hvor jobber du?

Hvor du jobber i verden legger føringer for hvilke direktiver og standarder som gjelder. Derfor er det to varianter av kurset. Begge kursene kommer på to språk – norsk og engelsk.

  • For deg som jobber i Norge/Europa/EØS: IECEx/ATEX-merking av elektrisk utstyr - Kjøp her.
  • For deg som jobber utenfor Norge/Europa/EØS: IECEx-merking av elektrisk utstyr - Kjøp her.
Hvor jobber du?
E-læring gjør hverdagen enklere

E-læring gjør hverdagen enklere

E-læring er lett, trygt, enkelt og effektivt. Å lære om merking av Ex-utstyr kan du gjøre hvor som helst, når som helst.

  • Gjennomfør på mobil, desktop eller tablet
  • Fortløpende oppgavebesvarelser
  • Ekte situasjoner tilpasset din hverdag
  • Praktisk rettet
nor