Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan Trainor samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Trainor AS, ved konsernsjef, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger, der brukeren registrerer seg som privatkunde. I tilfeller der brukerens arbeidsgiver registrerer brukeren, er Trainor AS databehandler. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte – eller fra ansvarlig part hos arbeidsgiver, med mindre annet er spesifisert eller regulert i formell avtale.

Brukerregistrering

På nettsiden kan en bruker selv melde seg til kurs ved å oppgi navn, fødselsdato og kontaktinformasjon (e-post og mobiltelefonnummer).

Personopplysninger vi får inn ved påmelding til kurs blir ikke benyttet til andre formål enn å administrere kurset og lagre kursgjennomføringen / kursbeviset. Personopplysningene blir aldri delt med noen andre parter uten spesifikt ønske om dette. Etter kurset er gjennomført vil brukerens opplysninger ligge lagret i fem (5) år etter at kursets gyldighet/kompetanse er utløpt, eller til brukeren selv ønsker å slette seg fra systemet. Personopplysninger i forbindelse med ordre oppbevares i minimum fem (5) år i tråd med Bokføringsloven §13.

Kursevalueringer etter endt kurs er frivillig og anonymt. Dersom brukeren ønsker kontakt med oss etter kursgjennomføringen, vil det bli sendt en e-post til Trainor brukersupport, som vil følge opp brukeren videre. Supporthenvendelsen blir ikke koblet til brukeren, men har en referanse til vedkommendes e-postadresse.

Kunderegistrering

En bedrift kan registrere seg som selskap for så å registrere sine ansatte og melde opp disse til kurs. I så tilfelle er bedriften behandlingsansvarlig, og Trainor er Databehandler på vegne av virksomheten. Trainor tilbyr og oppfordrer til å signere en Databehandleravtale som regulerer bruk, lagring og håndtering av personopplysninger.

Det vil fortsatt bli bedt om eksplisitt samtykke fra både bedriftens representant og fra sluttbruker.

Søk

Trainor AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Forum

Alle innlegg i forumet kan være anonyme. Dersom brukeren ønsker, kan vedkommende registrere seg som kursbruker. Brukerens navn vil da bli vist knyttet til foruminnlegget. Dersom brukeren blir slettet, vil navnet også bli fjernet fra foruminnlegget.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor