Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Underleverandører

Trainor benytter seg ikke av underleverandører til faktisk databehandling eller tjenester som brukerstøtte og support. Kun et utvalg ansatte hos Trainor i Norge har tilgang.

For fysisk datalagring benyttes AWS (Amazon Web Services) datasentre i Irland og Tyskland. Leverandøren er sertifisert under Privacy Shield. Les mer her.

For fil- og versjonskontroll benyttes Gitlab. Det lagres ingen personopplysninger eller annen konfigurasjon som kan gi tilgang til personopplysninger. Disse dataene er lagret i Irland, og leverandøren er sertifisert under Privacy Shield. Les mer her.

E-poster sendes via Microsoft Office 365 sine datasentre i Irland. E-poster kan inneholde personopplysninger som navn, e-post og kursinformasjon. 

Ved kursbestilling har man mulighet til å sende ut en SMS til brukeren som skal ta et e-læringskurs, samt til deltakere som skal delta på et klasseromskurs. En SMS inneholder personopplysninger som navn og telefonnummer. Vår underleverandør av SMS-tjenester er Intele.

I tillegg er det mulig å betale med bankkort og VIPPS via NETS. Trainor deler kun ordre-id og sum med NETS, som håndterer betalingen videre med brukerens bank. Les mer om NETS og personvern her.

For mer informasjon, kontakt Trainors Personvernrådgiver.

nor