Norsk Engelsk Svenska Polsk

Underleverandører

Trainor benytter seg ikke av underleverandører til faktisk databehandling eller tjenester som brukerstøtte og support. Kun et utvalg ansatte hos Trainor i Norge har tilgang.

For fysisk datalagring benyttes AWS (Amazon Web Services) datasentre i Irland og Tyskland. Leverandøren er sertifisert under Privacy Shield. Les mer her.

For fil- og versjonskontroll benyttes Gitlab. Det lagres ingen personopplysninger eller annen konfigurasjon som kan gi tilgang til personopplysninger. Disse dataene er lagret i Irland, og leverandøren er sertifisert under Privacy Shield. Les mer her.

E-poster sendes via Microsoft Office 365 sine datasentre i Irland. E-poster kan inneholde personopplysninger som navn, e-post og kursinformasjon. 

Ved kursbestilling har man mulighet til å sende ut en SMS til brukeren som skal ta et e-læringskurs, samt til deltakere som skal delta på et klasseromskurs. En SMS inneholder personopplysninger som navn og telefonnummer. Vår underleverandør av SMS-tjenester er Intele.

I tillegg er det mulig å betale med bankkort og VIPPS via NETS. Trainor deler kun ordre-id og sum med NETS, som håndterer betalingen videre med brukerens bank. Les mer om NETS og personvern her.

For mer informasjon, kontakt Trainors Personvernrådgiver.

Trainor.no

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor