Norsok, revisjon 6

Hva er nytt i siste NORSOK-revisjon?

Webinaret er avsluttet

SE WEBINAROPPTAK

Alle som leverer midlertidig utstyr som brukes på innretninger (faste og flyttbare) på norsk kontinentalsokkel, og som kommer inn under definisjon for midlertidig utstyr*, må forholde seg til NORSOK Z-015.

Syns du det er vanskelig å holde styr på revisjonene? Det er ikke rart. Revisjon 6 kommer kun ett år etter revisjon 5. I dette webinaret skal vi gi deg oversikt over hva som er endret.

*Midlertidig utstyr er utstyr for tidsbegrenset bruk om bord i en plattform og som krever oppkobling og/eller utgjør en mulig tennkilde.

Rolf er kunderådgiver i Trainor, og har tidligere jobbet flere år som kursinstruktør innenfor tema NORSOK Z-015. Han har i flere år jobbet hos IKM Instrutek og har jobbet tett opp mot utstyrsleverandør av NORSOK Z-015 utstyr og på den måten fått erfaring fra både brukere, produsenter og regelverksforståelse. 

Innhold 

  • Hva er NORSOK Z-015?  
  • Hva er spesielt med NORSOK Z-015?  
  • Hva er endret i forhold til revisjon 5  

Webinaret varer i 30 minutter, og du kan stille spørsmål i chatvindu underveis. Rolf vil prøve å få besvart alle spørsmål i slutten av webinaret, og alle som deltar vil få tilsendt webinaropptak og spørsmål/svar i etterkant av webinaret. 

Velkommen til Webinar!