Stå på stand
Utstillere i prat

Utstillerområdet er fullt. Ta kontakt for mer informasjon.

SPØRSMÅL?
Trond J. Løfqvist, 95 94 12 20, trond.lofqvist@trainor.no
Christine Larsen, 95 45 24 70, christine.larsen@trainor.no

Våre utstillere

Elpress logo

Elpress

Siden 1959 har Elpress utviklet, produsert og markedsført komplette kontaktpressesystemer for elektriske ledningsforbindelser. Omstillingen til et bærekraftig samfunn har skapt et større fokus på fornybare energikilder og miljøvennlige transportmidler. Vindkraft, solceller, smarte lokale nett, batterilagring og elektriske kjøretøy, samtlige trenger elektriske tilkoblinger. Elpress sin visjon er å bli en ledende global aktør innen elektriske forbindelser.

Maxeta logo

Maxeta

Maxeta leverer elektrotekniske produkter til mange markedssegmenter, hvorav elforsyning og jernbane utgjør de to største.

Maxeta logo
IKM logo

IKM Instrutek

IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse.

Vi leverer produkter og tjenester innen industri, shipping, offshore og offentlig sektor. Vår kompetanse er innen prosess, test- og måleinstrumenter, navigasjon, kommunikasjon og tilstandskontroll.

Persisjonsteknikk logo

Presisjons Teknikk AS

Presisjons Teknikk AS er et selskap spesialisert innenfor avansert måleteknikk og optiske systemer.

Persisjonsteknikk logo
Bluetec logo

BlueTec

BlueTec er en ledende installatør av solcelleanlegg til næring, offentlig og private installasjoner i hele Norge, sammen med sine samarbeidspartnere.

De er med i flere fagforum og kjent for sin høye kompetanse innen solenergi og komplekse elbil ladeanlegg, til bedriftskunder og borettslag. De er også en del av XTG – Xpert Technology Group som holder til i Tønsberg og leverer fremtidens energiløsninger. Teknologi, Energi og Miljø er stikkordene for bedriften. Er selvfølgelig Miljøfyrtårn og ISO 9001 sertifisert, samt registrert i Elvirksomhetsregisteret og godkjent lærebedrift.

Standard online logo

Standard Online

Standard Online er NEKs salgsselskap og totalleverandør av norske og utenlandske standarder. Vi gir deg enkel tilgang til de standardene og blankettene du har behov for.

På standard.no har du tilgang til et bredt utvalg standarder på ett sted. Du har også enkel tilgang til andre relaterte produkter, faginformasjon, kurs og rådgiving.

Et abonnement hos oss gir deg enkel, nettbasert tilgang til standarder, søkbare PDFer og du har garantert alltid siste utgave. Abonnement er prisgunstig og effektivt i forhold til flere brukere i samme organisasjon og flere standarder.

Standard online logo
I LOQ Logo

iLOQ Norge AS

iLOQ Norge presenterer verdens første mobilopererte batteriløse låssystem. Nå også med integrasjon mot Sikkerhetskort.

Finske iLOQ har siden 2007 revolusjonert låsindustrien med digitale batteriløse låssystemer. I 2018 lanserte de verdens første mobilopererte lås som høster energi fra NFC feltet på telefonen og leser av en kryptert nøkkel i telefonen.

Manuell nøkkelhåndtering utgår. Integrasjonen mot sikkerhetskort minimerer behovet for manuell administrasjon ifbm. sertifisering

Swedlock logo

Swedlock

I Swedlock Pro har vi samlet flere nye og smarte funksjoner. De er utviklet tett på våre kunder som har etterspurt nye løsninger. Samtidig har vi benyttet anledningen til å oppdatere vårt digitale låsesystem. Resultatet er et helt unikt svensk, sikkert digitalt låsesystem.

Låsesystemet løser utfordringer med tilgjengelighet, nøkler og sikkerhet innen eksempelvis samfunnskritisk infrastruktur, redningstjeneste, renovasjon, hjemmetjeneste og sykehus. Swedlock sitt digitale låsesystem inneholder løsninger for alle typer låser, fra sylindere til hengelåser.

Swedlock logo

HOTELL KLUBBEN

22. og 23. mars 2023

Primary pattern secondary bg
Elkomp collage 1