Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Kabel i kjøkken (resturant)

Kabel i kjøkken (resturant)

Per
Per

Noen spesielle krav til kabel i kjøkkenområdet på en resturant? Det er ingen ekstrem varme eller åpen flamme der kabelen skal gå.

Kabelen skal også gjennom himling, må den ligge i noe k-rør i taket eller holder det å stripse den fast i fastmonterte metallkonstruksjoner/stenger?

Re: Kabel i kjøkken (resturant)

Per
Per

Glemte å nevne at jeg kun har PR liggende, ,men kan få hentet pfxp/pfsp. Noen anbefalninger rundt kabeltype?

Og når det kommer til å feste kabel på fliser, borre hull, plugg så castor i pluggen eller kan jeg lime den punktvis?

Re: Kabel i kjøkken (resturant)

Re: Kabel i kjøkken (resturant)

PFSP i rør vil normalt være en god løsning.

Trainor Elsikkerhet AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

FSE Lavspenning (E-læring)

Har du tatt ditt årlige FSE-kurs? Opplæringen er lovpålagt og øker sikkerheten for deg som jobber med elektriske anlegg.

Les mer

Varme arbeider - sertifisering (E-læring)

Du som driver med sveising, skjæring, sliping, bruk av varmluftsverktøy eller annen bruk av åpen ild trenger sertifikat i varme arbeider. Kurset får du hos oss.For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse

Les mer

Elektroinstallatørprøven - forberedende kurs (Klasserom)

Skal du ta elektroinstallatørprøven? På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!

Les mer

Elektrotermografi - NEK 405-1 (Klasserom)

Grunnleggende kunnskap om bruk av infrarøde kameraer uansett bruksområde. Deltakere kan gå opp til sertifiseringseksamen siste kursdag.

Les mer

Elkontroll næring - NEK 405-3 (Klasserom)

Elkontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.

Les mer

NEK 400:2018 (Klasserom)

Bli kjent med NEK 400 og bli i stand til å bruke normen i ditt daglige arbeid med hensyn til installasjon og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg.

Les mer
nor