Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Word mal for kursfortegnelse

Dette er en arkivert forumtråd. Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.

Word mal for kursfortegnelse

Mont
Mont
Hei.

Er det noen som vet om et sted en kan laste ned en mal til en kursfortegnelse?

Jeg trenger det i forbindelse med rehab av anlegget mitt privat.

Re:Word mal for kursfortegnelse

LDA
LDA
Last ned zip fil i bunn av denne side så for du alle 5 Sikre inkludert veiledninger og kursfortegnelse rett ned på maskin i ei felles mappe

http://www.dsb.no/no/DLE/Elsikkerhet/5-sikre--for-standard-boligdokumentasjon-/

Re:Word mal for kursfortegnelse

Mont
Mont
Tusen takk.

Men kan jeg bruke installasjonstesteren i kortslutningsmåling for å finne ut Ij?

Dessuten så kjenner jeg ikke til jordingssystemet da jeg bare har borettslagets stigeledninger å forholde meg til. Vil det være mangelfull dokumentasjon å utelukke dette?

Re:Word mal for kursfortegnelse

Lda
Lda
Du trenger kun ik min og den måler man med inst tester på tamp. Ik j kan målesed inst testet på noen av dem feks eurotester men skriv i kursfprtegnelse at verdier ikke er oppgitt så holder dette fint for omgjøring i bolig hvor det ikke er plikt melde arbeid til lokale tilsyn

Re:Word mal for kursfortegnelse

Jarle
Jarle
Enig der.

Men skulle det være noen usikkerhet rundt verdier på nettet så er også netteier behjelpelig med slik informasjon. Blant annet informasjon om jordingsanlegget om dette er relevant for prosjekteringen, installasjonen eller dokumentasjonen.

Ij er lekkasjestrømmen mot jord. Hvor mange mA eller A vil passere mot jord ved full jordfeil.

Den beror på overgangsmotstanden, fasens spenning mot jord, trafoytelse, egenimpedans i PE etc.
Så man trenger jo netteiers data for å kunne beregne det, om man da ikke har en installasjonstester som kan måle det.

Men er det ikke oppgitt fra før av så ville jeg ikke brydd meg med å gravd det frem. Hovedsaken er jo at anlegget skal bli sikrere og så vil det jo bli bedre dokumentert enn det er selv om Ij mangler.

Trainor Elsikkerhet AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

FSE Lavspenning (E-læring)

Har du tatt ditt årlige FSE-kurs? Opplæringen er lovpålagt og øker sikkerheten for deg som jobber med elektriske anlegg.

Les mer

Varme arbeider - sertifisering (E-læring)

Du som driver med sveising, skjæring, sliping, bruk av varmluftsverktøy eller annen bruk av åpen ild trenger sertifikat i varme arbeider. Kurset får du hos oss.For å få sertifikat trenger du i tillegg praktisk slukkeøvelse

Les mer

Elektroinstallatørprøven - forberedende kurs (Klasserom)

Skal du ta elektroinstallatørprøven? På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!

Les mer

Elektrotermografi - NEK 405-1 (Klasserom)

Grunnleggende kunnskap om bruk av infrarøde kameraer uansett bruksområde. Deltakere kan gå opp til sertifiseringseksamen siste kursdag.

Les mer

Elkontroll næring - NEK 405-3 (Klasserom)

Elkontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.

Les mer

NEK 400:2018 (Klasserom)

Bli kjent med NEK 400 og bli i stand til å bruke normen i ditt daglige arbeid med hensyn til installasjon og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg.

Les mer
nor