Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Velkommen til Trainor

Dedikert til sikkerhet

Vi er ingeniører, tekniske eksperter, designere, instruktører, systemutviklere, pedagoger, forfattere, formidlere, finansfolk, selgere, spillutviklere, fageksperter, prosjektledere, filmskapere og animatører dedikert til å skape en tryggere verden gjennom å tilby den best mulige opplæringen for fagfolk. Sammen lager vi banebrytende opplæring innen elsikkerhet og eksplosjonssikkerhet. 

Vi vokser

Trainor er markedsledende på e-læring og elsikkerhet. Med over 30 års dedikert fagkunnskap innen elsikkerhet og Ex, og 20 år med e-læringsutvikling i bagasjen, er vi et godt etablert EdTech-selskap og en betrodd samarbeidspartner for anerkjente norske, nordiske og internasjonale virksomheter i flere bransjer.  
Trainor logo
Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.
Enten du velger e-læring, et webinar eller et instruktørledet kurs fra Trainor, er kurset laget av våre fremste eksperter. Alt til det beste for din læring og sikkerhet.
Sjekk vårt kurstilbud

Vår historie

I over 30 år har vi kurset fagfolk innenlands og utenlands, offshore og på land, og vi var blant de første aktørene på markedet da vi lanserte vårt første e-læringskurs i 1996. Siden da har tradisjonell og digital undervisning gått hånd i hånd, og vi har utviklet digitale opplæringsløsninger som møter behovet til en bred energibransje. 
1995

Trainor etablert av 11 grunnleggere som tidligere var en del av ABBs treningsavdeling.

1996

Første e-læringskurs levert på Floppy Disk: FSE, eller SL91 som det het på den tiden.

2001

Første versjon av trainor.no lansert. Brukere kunne allerede gjennomføre FSE og Ex grunnkurs via LMS.

2010

Levert e-læring til Norges til enhver tid største industriprosjekt (olje og gass).

2017

Fremtidens e-læring: Skapelse av 3D-universet «Electri City» ved å bruke spillplattformen Unreal Engine som et verktøy for å gjenskape autentiske arbeidsmiljøer.

2018

Åpning av Trainor VR studio.
Lansering av Trainor App: kurs online og offline, kursdiplomer, dokumentasjon, verktøy og sikkerhetskort.

2020

Trainor sikrer investeringer fra EV Private Equity.

2021

En ny æra: Vi setter en ny standard for sikkerhetsopplæring. Ny digital profil, oppkjøp av Teknikutbildarna i Norden i Sverige.

Vårt team

Våre dedikerte team jobber hardt for å skape en best mulig kursopplevelse for våre kunder. Vår varierte bakgrunn og kompetanse gjør at vi sikrer kvalitet på alle opplæringsnivåer. 

Møt teamet vårt

Jobbe i Trainor

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad! 
Jobbe i Trainor

Trainor Group

Trainor er et internasjonalt anerkjent EdTech-selskap som tar sikkerhetsopplæring til nye høyder. Vi leverer opplæringstjenester, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri over hele verden.  
Les mer om Trainor Group
Det er et mål for oss å delta i den globale elektrifiseringsagendaen, heve kompetansen og øke sikkerheten ved å redusere risikoen for farlige hendelser på arbeidsplassen betydelig, samtidig som vi leverer på våre mål om bærekraftig selskapsutvikling.
Administrerende direktør
Stian Martinsen
ESG

Bærekraft (ESG)

Sikkerhet er selve grunntanken bak Trainor. Vi er dedikert til sikkerhet. Gjennom kompetanseheving øker vi sikkerheten på den enkelte byggeplass, og forebygger ulykker som i ytterste konsekvens kan føre til tap av liv og enorme miljøødeleggelser.  Vi jobber aktivt for et raust, inkluderende og tillitsbasert arbeidsmiljø med stor takhøyde, trivsel og arbeidsglede. I en stadig skiftende bransje fortsetter vi utrettelig vår søken etter nye løsninger som bidrar til en grønnere verden. Vi i Trainor er stolte av å dele fremgangen vår i samsvar med miljø-, sosiale- og forretningsetiske prinsipper, mens vi fortsetter å forbedre oss selv og redusere vårt fotavtrykk. 
Utforsk vårt bærekraftsarbeid

Våre verdier

Modig

Modig

Noen kaller det å være kreativ eller nyskapende. Vi kaller det å være modig. Mot handler ikke om å søke eller ta unødvendige risikoer. For oss handler det om å tørre å tenke annerledes, si hva vi mener og gjøre det vi tror på.
Tett på

Tett på

Å være tett på handler om å bry seg. Ta hensyn. Dekke behov. Hele tiden dedikert til sikkerhet, med solide faglige perspektiver og digitale løsninger på bransjens utfordringer.
Nysgjerrig

Nysgjerrig

Den som er nysgjerrig er interessert, oppmerksom. Og det er vår nysgjerrighet som gjør oss i stand til å finne nye løsninger, se lenger frem enn konkurrentene og alltid finne nye måter å gjøre mer for kundene våre og bedre for planeten vår.

Kontakt oss

Trenger du hjelp med å velge det beste kurset for deg eller dine ansatte? Har du tanker om tjenestene våre som du ønsker å dele med oss? Vi hører gjerne fra deg, og setter stor pris på innspillene dine.

Support Kontaktskjema

Hovedkontor

Prestegaten 3-5 3126 Tønsberg Norway +47 33 37 89 00 post@trainor.no Her finner du oss

Siste fra nyhetsrommet

Trainor partner with CompEx

Trainor has partnered with the certification body CompEx to develop a cutting-edge library of e-learning for workers in hazardous areas. - A great acknowledgement of the next generation e-learning we make at Trainor, says Chief Commercial Officer Morten Aasen.

Les mer

Trainor logo operating guidelines

Trainor bedriftslogo er den mest umiddelbare representasjonen av selskapet. Den identifiserer hvem vi er og må vises på all digital og trykt kommunikasjon som produseres. Det er stor frihet i plasseringen av logoen, men den er en verdifull bedriftsressurs og må brukes konsekvent i riktige, godkjente former.

Les mer

Pressekontakt

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Leder for kommunikasjon, HR og samfunnsansvar

Eva har ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon i Trainor, med strategisk planlegging, merkevarebygging, pressearbeid og krisekommunikasjon som sentrale arbeidsområder. Hun er også HR-ansvarlig og leder bærekraftsarbeidet (ESG) i Trainor.

nor