Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.

Logg inn

for å få tilgang til dine kurs, sikkerhetskort og mye annet.
E-læring

E-læring

Vi har gjort det enkelt for deg å oppdatere deg faglig og sørge for at ditt personell til enhver tid har de nødvendige sikkerhetskursene. Når vi i Trainor lager e-læringskurs er vi opptatt av høy faglig kvalitet. Derfor gir vi våre fremste fageksperter ansvaret for innholdet. Sammen med kreative og innovative multimediedesignere og systemutviklere, skaper vi kurs som er engasjerende og lett å forstå. Velg blant utvalget i vår kursportefølje, eller la oss skreddersy kurs for din bedrift.

Vår egen in-house e-læringsproduksjon

Vi er nok mest kjent for vår fagkunnskap innen elsikkerhet og HMS, men visste du at vi også sitter på den beste fagkunnskapen i landet innenfor e-læring og digitale løsninger?

E-læring som settes pris på

E-læring som settes pris på

Vårt produksjonsteam består av folk med bakgrunn fra TV, film, animasjon, reklame, 3D og spilldesign, som har funnet ett felles fokus: Å lage verdens beste e-læring!Med en gjennomsnittsscore fra våre brukere på 4,4 av 5 mulige poeng, er vi på god vei, men fortsatt motivert til å bli enda bedre.

Spillteknologi skaper god læring

For å dra best mulig nytte av teamets kompetanse og erfaring, jobber vi med det siste innen spillteknologi for å skape mest mulig engasjerende innhold for kundene våre.Kjedelig læring er vår største fiende og vi kjemper hver dag for å skape levende og relevante læringsopplevelser.
Spillteknologi skaper god læring
Spør en ekspert

I vårt fagforum får du svar på dine spørsmål om elsikkerhet.

Gå til fagforum

Presse contact
Kontakt oss for mer informasjon

Salgskontakt - Trainor Elsikkerhet AS

Telefon: +47 33 37 89 00
nor