Vår egen in-house e-læringsproduksjon

Vi er nok mest kjent for vår fagkunnskap innen elsikkerhet og HMS, men visste du at vi også sitter på den beste fagkunnskapen i landet innenfor e-læring og digitale løsninger?

Score icon

E-læring som settes pris på

Vårt produksjonsteam består av folk med bakgrunn fra TV, film, animasjon, reklame, 3D og spilldesign, som har funnet ett felles fokus: Å lage verdens beste eLæring! Med en gjennomsnittsscore fra våre brukere på 4,4 av 5 mulige poeng, er vi på god vei, men fortsatt motivert til å bli enda bedre.

Spillteknologi skaper god læring

For å dra best mulig nytte av teamets kompetanse og erfaring, jobber vi med det siste innen spillteknologi for å skape mest mulig engasjerende innhold for kundene våre. Kjedelig læring er vår største fiende og vi kjemper hver dag for å skape levende og relevante læringsopplevelser.

Spillteknologi skaper god laering responsive600
Promobilde 2021 Lysbuefarer TRA 02350 1920

Kundetilpassede kurs

Finner du ikke kurset du trenger? Selv om vi har en bred kursportefølje, kan det hende du ønsker kurs i et tema vi foreløpig ikke dekker. Ikke nøl med å ta kontakt! Vi skreddersyr nemlig egne kurs for flere av våre kunder, og kan vise til eksempler på alt fra korte HMS-kurs for små bedrifter til flerårige prosjekter for store kontraktørselskaper.

Møt eLæringsteamet

Vi er multimediadesignere, splillutviklere, filmskapere, historiefortellere, grafisk designere, manusforfattere, 3D-animatører, tekniske kunstnere, spilldesignere og produsenter av læringsinnhold som brenner for å lage en unik digital læringsopplevelse for våre kunder.

Trond Løfquist
KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Salgskontakt - Trainor Elsikkerhet AS