Team digital group photo

Møt digitalteamet

Vi systemutviklere, designere, eksperter på brukeropplevelse, IT-eksperter og webmastere.

Team Digital

Har du noensinne tenkt på hva som skjer når du trykker «kjøp» på en nettside? Hva som trengs av et system for å levere 100 000 kurs i året? Hvordan man best mulig informerer om et klasseromskurs eller hvordan man enklest mulig holder styr på selskapets kurs og kompetanse uten å kaste PCen ut av vinduet i frustrasjon? Dette er noe Team Digital tenker på hver dag, hele året.

Variasjonen av forskjellige personer skaper et unikt miljø som like greit kan arrangere løpekonkurranser som sjakkturnering eller skreddersydd escape room.

Sammen lager de alt du ikke nødvendigvis tenker over når kurset du skal ta dumper inn i innboksen. Alle Trainors nettsider og systemer for kurshåndtering er laget på huset gjennom mange år. Først skal alt som lages gjennom våre designere og brukeropplevelseseksperter. Hva er den mest optimale løsningen for brukeren? Flytskjema, skisser og brukerundersøkelser blir gjennomgått og ender opp i et detaljert løsningsforslag med brukeren i fokus.

Utviklerne i Team Digital brenner for god kode. Ikke bare på hver enkeltside eller -funksjon, men de store linjene om hvordan systemer henger sammen og hvilken teknologi som er best egnet til oppgaven. Dette skaper lynraske systemer med et hav av funksjoner, alt basert på brukervennlig design.

Team Digital utvikler og vedlikeholder et moderne LMS, CMS, sikkerhetskortsystem, kontroll- og målingssystem, flere apper og mye annet. Alle støtteverktøy som trengs for at firmaer skal ha en sikker hverdag, enklere.

Møt ledelsen

Vidar er leder for Trainors systemutviklere og UX-gruppe.

Vidar Teigen's profile picture

Vidar Teigen
Teamleder Digital
Telefon: +47 913 83 027
E-post: vidar.teigen@trainor.no

Ikke mange bedrifter har en så stor inhouse digital avdeling med så stor bredde som Trainor. Å få være involvert helt fra idéstadiet til lansering av løsning er noe jeg setter stor pris på.

Ciara Cao
Ciara Cao UX designer

Vi har ledige stillinger!

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad!

Vi har ledige stillinger