Salg team 2023 TRA 03347 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Møt salgsteamet

Vi er key account managers, salgseksperter, markedsføringsfolk, rådgivere, kundesupportere og kursadministratorer med en lidenskap for å levere den beste løsningen for dine behov.

Team Sales

Her i Trainor jobber vi tett med kundene våre for å identifisere deres behov og krav. Enten du vil ha et av våre standardkurs eller noe helt skreddersydd til din bedrift, vil våre høyt kvalifiserte folk bruke sine flere tiårs erfaring til å hjelpe deg, alltid dedikert til å levere den beste løsningen.

Lange dager med kontraktsinngåelser, tilbudsskriving, kundemøter eller telefoner legger slett ingen demper på humøret vårt. Det er rett og slett fordi vår misjon er å vokse virksomheten sammen med kundene våre, være deres talerør inn mot andre Trainor-team sånn at vi som selskap kan utvikle oss og levere stadig bedre løsninger for dere.

For å dekke et bredt spekter av behov, er det viktig med variert bakgrunn. I salgsteamet har vi erfaring både fra Ex, automasjon, maskineri, maritim, logistikk og selvfølgelig elektro.

Salg team 2023 TRA 03344 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Møt ledelsen

Som vår Chief Commercial Officer er Morten Aasen ansvarlig for all kommersiell virksomhet i Trainor Group.

Morten Aasen's profile picture

Morten Aasen
Salgs- og markedsdirektør (CCO)
Telefon: +47 905 97 194
E-post: morten.aasen@trainor.no

Det handler om å lytte, veilede og gi råd til kundene våre. Det handler om kompetanse , vi kan tilby dette gjennom e-læring, Webinar og tradisjonelle klasseromskurs. Stort mangfold gir kundene våre fleksible løsninger for kompetanse overtagelse og kompetanse heving.

Rolf Kinck
Rolf Kinck Sales Manager Norway

Vi har ledige stillinger!

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad!

Vi har ledige stillinger