Team training group photo

Møt undervisningsteamet

Vi er elektroingeniører, automasjonsfolk, Ex-eksperter, formidlere, normkomitémedlemmer, pedagoger, foredragsholdere, regelverkstolker, batterieksperter, forumledere, fagnerder og lærere, dedikert til å gi deg den aller beste opplæringen.

Team Training

Team Undervisning er muligens Norges mest kunnskapsrike samling av eksperter på FSE, varme arbeider, Ex, automasjon, elektrisk støy, batteriteknologi og regelverk. Med høy faglig presisjon og engasjerte, oppdaterte og dyktige instruktører gir Team Undervisning bedriften din den kompetansen dere trenger for å sikre en trygg arbeidshverdag.

Vi setter vår ære i å levere til enhver tid faglig oppdaterte kurs, og går aldri av veien for å tenke innovasjon innen alle fagfelt. Du og dine ansatte skal alltid bli møtt av faglig sterke instruktører, som har erfaring fra felt og har kjent problemstillingene på kroppen. Det er et mål at alle skal få maks ut av kursene de er med på. Derfor passer vi på å holde våre instruktører faglig oppdatert gjennom studier, opplæring og tett samarbeid med myndigheter og bransjeorganisasjoner. Slik skaper vi et miljø med læring og sikkerhet i fokus.

Selv om sikkerhet er et seriøst tema, mangler det ikke på glimt i øyet hos instruktørene våre. Vi er en sosial gjeng, og elsker våre sommersamlinger ved vannet der vi koser oss med båttur og reker. Vi går heller ikke av veien for å stelle i stand til quiz på Trainors sosiale arrangementer, eller slå av en tørr vits eller to i kantina.

Et hektisk liv på veien
Som instruktør i Trainor må du like folk, like å formidle og like å reise. Det er ikke for ingenting at våre kollegaer kaller oss “Trainors rockestjerner” - vi turnerer året rundt med kurs og undervisning i vårt langstrakte land, ja noen ganger også utenfor landegrensene. Enkelte av oss har til og med reist helt til Kina og Sør-Korea med kursene våre!

Norges største elsikkerhetsforum!

Vi i Team Undervisning vet at sikkerhet ikke er en boks man krysser av en gang i året. Derfor deler vi hver dag vår kunnskap med oppimot 100 000 personer i Trainors fagforum. Hit kommer fagfolk for å stille spørsmål eller lese svar om alle mulige problemstillinger innenfor elektro, automasjon, Ex og regelverk. Kjenner du ikke til Trainors fagforum enda? Sjekk det ut her.

Møt ledelsen

Bjørn André er teamleder for instruktørteamet og husets førstehjelpsinstruktør. Han holder også kurs i Varme arbeider og Havtil/IEC 61892 (offshore forskrift- og normkurs).

Bjørn André Ulseth-Rivelsrud's profile picture

Bjørn André Ulseth-Rivelsrud
Teamleder og seniorinstruktør
Telefon: +47 915 ­94 ­509
E-post: bjorn.andre.ulseth-rivelsrud@trainor.no

Jeg var med å gründe Trainor, har jobbet som instruktør i godt over 30 år og ikke kjedet meg en eneste dag. Å se nye, dyktige instruktører komme til, å få være med å gi bransjen mer kompetanse, bedre sikkerhet og færre ulykker er utrolig meningsfylt arbeid!

Ole Petter Sørensen
Ole Petter Sørensen Senior Instruktør

Vi har ledige stillinger!

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad!

Vi har ledige stillinger