Team control and measurement group photo

Møt Kontroll og Måling teamet

Vi er elektroingeniører, elkrafteksperter, prosjektingeniører, feltarbeidere og konsulenter, stadig på veien for å sikre riktig måling og dokumentasjon av jordingssystemer i kraftstasjoner, transformatorstasjoner og distribusjonsnett over hele landet.

Team Kontroll og Måling

Over hele Norges langstrakte land ligger tusenvis av kilometer med strømledninger og kabler, som forbinder alt vi vet og alt vi trenger, men sjelden tenker på. Tenk deg hva som ville ha skjedd om ikke disse installasjonene fikk den oppmerksomheten de har behov for! Gjennom hele året reiser våre stødige karer i team Kontroll og måling over hele landet og kontrollerer, måler og dokumenterer jordelektroder og elektriske installasjoner.

Gjennom vår egenutviklede måledatabase, leverer vi lovpålagt dokumentasjon og nødvendige rapporter til et bredt spekter av små og store kunder. Hvis du vandrer over fjellet og møter disse friluftsentusiastene – gi dem en high five og si at vi savner dem på kontoret!

Control and measurement team in the field with equipment

Møt ledelsen

Ivar er teamleder for Kontroll og Måling. Han holder også kurs, blant annet i jordplatemåling.

Ivar Andrè Toms's profile picture

Ivar Andrè Toms
Teamleder Kontroll og Måling
Telefon: +47 986 ­04 ­365
E-post: ivar.andre.toms@trainor.no

Jeg tror vi har verdens beste jobb. Å få tilbringe så mye tid ute i vakker norsk natur, samtidig som jobben vi gjør er viktig og meningsfull – jeg føler meg kjempeheldig!

Benjamin Abrahamsen
Benjamin Abrahamsen Project Leader

Vi har ledige stillinger!

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad!

Vi har ledige stillinger