Lagbilde E learning

Møt E-læringsteamet

Vi er multimediadesignere, splillutviklere, filmskapere, historiefortellere, grafisk designere, manusforfattere, 3D-animatører, tekniske kunstnere, spilldesignere og produsenter av læringsinnhold som brenner for å lage en unik digital læringsopplevelse for våre kunder.

Team E-learning

Hva får du når du blander dyktige 3D-animatører, nerdete spillutviklere, ordkunstnere, designere og erfarne filmskapere sammen med fagkompetansen til Trainor-instruktørene? Svaret er e-læring som du aldri har sett det før: engasjerende, underholdende og svært lærerikt.

På få år er vårt e-læringsteam doblet i antall og teller nå rundt 20 e-læringsmagikere. Sammen videreutvikler vi 3D-universet ElectriCity - et helt unikt åsted for de anerkjente Trainorkursene, og oppdragene står i kø. Vi er stolte av å levere læring du husker, og jobber kontinuerlig for å forbedre ditt læringsutbytte.

Møt ledelsen

Kåre er teamleder for designerne på Trainor. Her jobber han med kreative prosesser og kvalitetssikring av visuell kommunikasjon i våre e-læringsløsninger.

Kåre Vegard Sund

Kåre Vegar Sund
Teamleder E-læring
Telefon: +47 922 60 981
E-post: kare.vegar.sund@trainor.no

Min lidenskap ligger i det å få jobbe med design, 3D og video for å skape de gode historiene som engasjerer og vekker følelser. Det er moro å få jobbe med nyskapende teknologi som tilrettelegger for akkurat det.

Line Aspheim
Line Aspheim Art Director

Vi har ledige stillinger!

Hos oss vil du oppleve et godt, profesjonelt og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og faglig og personlig utvikling. Du får muligheten til å jobbe med de store aktørene innen olje- , gass-, bygg-, kraft- og fornybarindustrien. Vil du bli med i teamet vårt? Se våre ledige stillinger eller send oss din åpne søknad!

Vi har ledige stillinger